La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor 20 de març al 19 d’abril 20 d’abril al 20 de maig 21 de maig al 20 de juny 21 de juny al 21 de juliol 22 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre 23 de setembre al 22 d’octubre 23 d’octubre al 21 de novembre 22 de novembre al

Àries

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

Aquari

Peixos

Comença un mes propici a una entesa més afectuosa en les relacions. Així, el tracte amb la parella serà més afectuós.

Convé que comenceu a mostrarvos receptiu a les negociacio­ns en l’àmbit laboral, ja que hi podria haver un pacte beneficiós.

L’amor us somriurà durant unes setmanes. Es veuran també afavorits afers dels fills. Facilitats per a la seva creativita­t.

Fins a finals de novembre, entesa més afectuosa amb els vostres, que afavorirà els afers familiars i de la llar.

La vostra receptivit­at i capacitat de comprensió repercutir­an feliçment en les relacions, cosa que propiciarà tractes i pactes beneficios­os.

És convenient que les pròximes setmanes us mostreu receptiu a les negociacio­ns econòmique­s, ja que seran beneficios­es.

Venus a Balança, on s’estarà fins a finals de novembre, encoratja la vostra renovació emocional i és signe molt favorable a l’amor.

Les pròximes setmanes Escorpió tendirà a un to emocional una mica baix. Convé no abordar ara per ara problemes amorosos.

Comença un període propici a la consecució dels temes més desitjats, sobretot si són d’índole amorosa o creativa.

Durant les properes setmanes gaudireu de molt bona imatge, cosa que propiciarà les relacions i negociacio­ns profession­als.

La vostra actitud receptiva afavorirà la cordialita­t en les relacions, així com acords beneficios­os durant les pròximes setmanes.

Convé que us centreu a rellançar l’economia; mostreu-vos especialme­nt receptiu a entaular possibles negociacio­ns.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain