La Vanguardia (Català-1ª edició)

Shakira i Piqué trien un conill com a mascota

-

Tot el que fan o diuen Shakira i Gerard Piqué causa la màxima expectació, i l’última publicació de la cantant colombiana no n’ha estat cap excepció. L’artista va revolucion­ar ahir les xarxes amb una foto al seu compte d’Instagram en què donava la benvinguda al nou membre de la família formada per la cantant i el futbolista i els seus dos fills: en Milan, de 7 anys, i en Sasha, de 5.

Shakira ha donat la feliç notícia que a casa seva ha arribat ni més ni menys que un conill blanc dedicant-li unes paraules en anglès amb dues imatges en què apareix ella mateixa, amb samarreta negra i els cabells deixats anar, amb el conillet: “Us presento en Max Piqué Mebarak! També conegut com a bola de dolçor”, anunciava la cantant al seu Instagram.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, nom complet de l’estrella, que té, només a Instagram, 68,9 milions de seguidors, en a penes unes hores generava una gran expectació i aconseguia més de 900.000 m’agrada i milers de comentaris dels seus fans, entre els quals es poden llegir lloances a la cantant i d’altres donant la benvinguda al nou membre de la família.

Piqué, que té 18,4 milions de seguidors a Instagram, no havia publicat al tancament d’aquesta edició cap foto de l’animal ni s’ha pronunciat als seus comptes sobre Max Piqué Mebarak, el conill que porta els cognoms de la parella.

El que és segur és que en Milan i en Sasha compartira­n grans moments de jocs i moixaines amb en Max... i que tenir un conill a casa serà la nova moda.

 ?? INSTAGRAM ?? Shakira amb el seu conill Max
INSTAGRAM Shakira amb el seu conill Max

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain