La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor 20 de març al 19 d’abril 20 d’abril al 20 de maig 21 de maig al 20 de juny 21 de juny al 21 de juliol 22 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre 23 de setembre al 22 d’octubre 23 d’octubre al 21 de novembre 22 de novembre al

Àries

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

Aquari

Peixos És preferible que eviteu avui relacions d’importànci­a, sobretot tractes amb els col·laboradors o contactes d’índole profession­al.

No és moment de prendre decisions de rellevànci­a per abordar dificultat­s. Fora d’això, convé que vigileu la salut.

Procureu compaginar la dedicació a afers d’interès personal amb l’atenció a fills i éssers estimats. Compte en diners.

Molta cautela en les relacions, sobretot respecte a una col·laboració problemàti­ca. Així mateix, faci més atenció a la família.

Tendència a la inestabili­tat anímica. Podria afectar-vos més la difícil conjuntura a què es dirigeix la situació profession­al.

Molta prudència en diners, sobretot en despeses relacionad­es amb un ésser estimat, ja que poden desequilib­rar-vos el pressupost.

Mercuri a Balança, desfavorab­le amb la Lluna, indica possibles diferèncie­s amb la parella. Aquesta acusarà més problemes familiars.

Malgrat la vostra capacitat per organitzar propostes a llarg termini, prudència avui al medi laboral, ja que seran mal acceptades.

Procureu organitzar-vos per poder dedicar-vos a un afer del seu interès sense desatendre els fills. A més, molta cautela en diners.

Saturn a Capricorn, desfavorab­le amb la Lluna, indica que dificultat­s d’índole personal poden afectar més la família.

Tendència a un cert abatiment, segurament a causa del pes de problemes d’importànci­a. Eviteu relacions del vostre interès.

Atenció a les despeses generades per un projecte, el qual evoluciona lent però molt favorablem­ent al llarg d’aquests mesos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain