La Vanguardia (Català-1ª edició)

CARLES TUSQUETS

-

Convocarem les eleccions com més aviat millor, però no ho farem en moments inadequats”

cap impediment per dur a terme el vot de censura l’1 i 2 de novembre. Avui, amb les noves restriccio­ns de mobilitat pel territori aprovades ahir, el vot no es podria fer.

De moment, la primera data a l’horitzó que comença a estar en les càbales és la del 9 i 10 de gener del 2021. L’avantatge d’aquesta elecció seria que el president sortint de les urnes podria prendre possessió i encara tindria tres setmanes de mercat d’hivern per fer retocs a la plantilla.

El que queda clar és que el president de la gestora està molt pendent de l’evolució de la pandèmia, a fi de garantir la seguretat de tots els socis del club en la votació, però també per l’estat dels comptes blaugrana, la seva segona preocupaci­ó, ja que cal no oblidar que també és el president de la comissió econòmica. “El Barça és el club d’Espanya i potser d’Europa que més depèn del turisme, que ara mateix està paralitzat. I això afecta la nostra economia. El museu, l’estadi, les zones VIP, les botigues..., tot està tancat. Ens afecta igual o pitjor que l’hostaleria”, va comparar Tusquets.

El resum, sense haver entrat encara en profundita­t en la qüestió, és que “la situació econòmica no és confortabl­e, ni de bon tros”, va definir el cap visible de la gestora. “El temps que hi siguem intentarem redreçar al màxim aquesta situació per revertir-la en la mesura que ens sigui possible”, va destacar Tusquets. En aquest sentit, el Barcelona es troba immers en una taula de negociació amb els seus treballado­rs, a la qual aviat també s’hi uniran els futboliste­s del primer equip i del filial, per rebaixar els sous, atès que els ingressos del club es tornaran veure afectats per la crisi.

La gestora va situar la setmana que ve per donar més informació sobre l’estat dels números. “Farem una roda de premsa en què explicarem el que volem fer perquè el Barça continuï sent el que sempre ha estat: el millor club del món”, va finalitzar.

Finalment, Tusquets va revelar que no ha volgut tenir cap membre de la directiva de Bartomeu a la comissió gestora. “Hem cregut oportú que no hi hagi membres de la junta anterior que acaba de cessar. És millor per a la independèn­cia”, va aclarir. Aquest és el motiu pel qual Jordi Argemí, directiu dimissiona­ri, n’ha quedat fora.

La situació econòmica no és ni de bon tros confortabl­e; intentarem redreçar al màxim aquesta situació”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain