La Vanguardia (Català) - Diners

Complement­s per a una casa sense estrès

-

Fun*das bcn fa el salt més enllà de la puericultu­ra i llança The Chill Factory, una marca d’articles per a l’habitatge Creada el 2012, Fun*das bcn està especialit­zada en el disseny, fabricació i venda de fundes per a cotxets, cadiretes per al cotxe i hamaques. Després de més de cinc anys de recorregut i no pocs èxits, ara la firma llança una nova marca per a complement­s de la casa en general, no només per a nens i nenes.

“Amb The Chill Factory volem donar resposta a les peticions de totes aquelles famílies que han crescut amb b Fun*das bcn o fins i tot a aq quelles que encara no tenen ca nalla però els agrada l’estil de la firma”, explica Ariana Marí ín, fundadora de Fun*das bcn.

Sota la marca The Chill Factory es comerciali­tzen fundes nòrdiques i mussolina per a adults, així com molts altres articles per al conjunt de la casa. Fins i tot hi ha una secció dedicada als animals domèstics. La filosofia és la mateixa que la de Fun*das bcn: articles que destaquen pel disseny, la qualitat i per ser més respectuos­os amb el medi ambient. Tot plegat englobat sota el que es coneix com a hygee, un concepte importat de Dinamarca que consisteix a relaxar-se i gaudir de laa vvidada sesensese ppresseses­ses i dd’una ua manera senzilla i confortabl­e. D’aquí ve el nom de la marca: chill significa relaxar-se o tran- quil·litzar-se en anglès.

Ariana Marín explica que “tant l’adquisició de la matèria primera com el procés de fabricació tenen lloc a la província de Barcelona, i per tant són articles 100% barcelonin­s”. D’altra banda, la comerciali­tzació es fa exclusivam­ent a través de la pàgina web de The Chill Factory, de moment. A la botiga en línia també s’hi poden trobar productes d’altres marques però amb una filosofia semblant: Meraki, Mas du Roseau, Ottomania o Andrée Jardin, entre d’altres.

Fun*das bcn va ser creada per Ariana Marín i el seu germà Alberto després de la suspensió de pagaments de l’empresa familiar, Selvatgi, en la qual Ariana va treballar com a dissenyado­ra durant vuit anys. En aquests més de cinc anys de trajectòri­a la firma ha sabut fer-ese uun llococ een eel mónó de laa puericultu­ra i amb 12 empleaats en plantilla el 2017 va assoliir na facturació d’1,7 milioons

’euros.

 ??  ?? Els articles de The Chill Factory destaquen pel disseny, qualitat i respecte pel medi ambient
Els articles de The Chill Factory destaquen pel disseny, qualitat i respecte pel medi ambient

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain