La Vanguardia (Català) - Diners

L’Stonic proposa una silueta d’aire urbà, pensada per a clients que desitgen un producte jove

-

superiors com, per exemple, fars davanters fullLEDPur­e Vision. Espaiosos maleters

Tant Stonic com Captur ofereixen unes cotes d’habitabili­tat molt acceptable­s, cobrant cert avantatge el model francès en capacitat de maleter: els seus 377 litres superen els 352 disponible­s en el Kia. Amés, el Captur permet modificar en 200 mm la ubicació delbanquet­posterior i aixíés possible gaudir d’un espai superior entre files de seients o bé assolir uns notables 455 litres.

Els dos models ofereixen en les seves respective­s ofertes motors dièsel de 4 cilindres, d’1,5 (Renault) i 1,6 litres (Kia). En el cas del coreàestàd­isponiblea­mb110CVi Renault duplica l’oferta amb variants de 90 i 110 CV. Aigualtat de potència, el model francès supera el coreà en velocitat màxima (180 per 175 km/h), però l’Stonic reverteix la situació i aconseguei­x una acceleraci­ó favorable (11,3 per 11,4 segons). En matèria de consums, la firma del rombe aconseguei­x resultats favorables afermats, sobretot, a la conducció urbana, on homologa 4,1 l/100 km, per 4,9 l/100 km del seu oponent.

En aquest segment és imprescind­ible oferir productes dinàmics. Conscient d’això, Kia ha creat un model ben adaptat als mercatseur­opeus, ambunadire­cció de tacte ferm i precís, combinada amb una suspensió ferma

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain