La Vanguardia (Català) - Diners

Un punt de trobada per a corredors

-

RunOpinion és una plataforma amb valoracion­s sobre curses, marques i profession­als de la salut específica per a corredors A Espanya hi ha 5milions de corredors i anualment s’organitzen 9.000 curses. El món runner s’ha convertit en un target llaminer que la plataforma en línia RunOpinion coneixmolt bé. Creada el setembre del 2016, RunOpinion és una plataforma desenvolup­ada per quatre runners i pensada perquè run

ners com ells millorin les seves experiènci­es gràcies a les opinions d’altres corredors. Té 52.600 usuaris i 73.000 opinions publicades.

“RunOpinion és un punt de trobada, un lloc per compartir experiènci­es i ajudarnos entre runners a decidir quin serà la pròxima cursa que farem, quin fisioterap­euta ens ofereix més confiança o on podem fer una excel·lent prova d’esforç”, explica Albert Moreno, fundador i CEO de la plataforma.

Els ingressos de la start-up procedeixe­n de la publicitat que ofereixen a curses, marques i profession­als de la salut. A més, “també fem estudis de mercat amb la informació recopilada a la plataforma”, explica Albert Moreno.

La fórmula està tenint tant èxit que ja estan treballant per internacio­nalitzar-la, amb Mèxic com a primer punt d’avituallam­ent. Per tirar endavant la plataforma es va realitzar una primera inversió de 120.000 euros de capital propi. Un

business angel va invertir-hi 50.000 euros fa uns mesos i acaben d’aconseguir un crèdit d’Enisa per 75.000 euros més.

A finals del 2017 RunOpinion va guanyar el premi Empresa i Esport d’Indescat en la categoria d’emprenedor­ia.

 ??  ?? Albert Moreno, Berta Muñoz, Dani Serra i Amanda Piñol formen l’equip de RunOpinon
Albert Moreno, Berta Muñoz, Dani Serra i Amanda Piñol formen l’equip de RunOpinon
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain