La Vanguardia (Català) - Diners

Joieria d’autor, joieria ‘slow’

-

Li Jewels produeix totes les peces en una xarxa de tallers de Barcelona i, preferentm­ent, sota comanda Li Jewels és una firma de joies que fa dos anys que va néixer a Barcelona per recuperar valors coml’artesania i laperdurab­ilitat enunpanora­ma en què impera elfenomen de lamoda d’un sol ús, també coneguda coma fast fashion. Darrere del projecte hi ha Lucía Picos i María López; una consultora ambiental iuna experta en tecnologia digital que van decidir aparcar les seves feines d’oficina per emprendreu­n projecte personal. “La convicció que el disseny i l’atenció a la fabricació sónmésimpo­rtants que el valor intrínsec delsmateri­als ens ha portat a voler forjar un nou concepte de joieria. Totes les nostres peces es creenambvo­cació atemporal i ambla intenció de col·laborar en la creació d’unnouconce­pte de luxe, méscentrat en el valor del temps que en el valor dels materials clàssics de la joieria, que moltes vegades comporten el patiment del planeta”, afirma Picos.

L’ ensenya produeix íntegramen­t les seves col·leccions en una xarxa de tallers de Barcelona i, generalmen­t, sota comanda. “Això ens permet minimitzar qualsevol desaprofit­ament i, alhora, adaptar-nos almàximal concepte de producció sostenible. Per això la venda en línia és elmodel que s’adaptamésb­é al nostre concepte”, afegeix l’emprenedor­a.

Ambtot, malgrat que lamajoria de les seves vendes es fan a través de la botiga en línia, Li Jewels també distribuei­x part de les seves producció auna vintenade botigues multimarca de Barcelona, Madrid iA Coruña. “Ens agradaria augmentar la presència enmés punts de venda físics, però preferim créixer apoc apoc i demanera segura”, conclou López.

 ??  ?? Malgrat que la majoria de les vendes de Li Jewels es produeixen a Espanya, l’ensenya distribuei­x part de les seves creacions a una botiga en línia del Canadà
                                                                                             ...
Malgrat que la majoria de les vendes de Li Jewels es produeixen a Espanya, l’ensenya distribuei­x part de les seves creacions a una botiga en línia del Canadà ...

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain