La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

Per Sant Joan, musclos i cava. El Gremi de Majoristes de Peix de Mercabarna convida a musclos per recuperar la tradició de les musclades de Sant Joan. Parada 26 del Mercat de Sants. Rambla Badal (12 hores).

Diabetis i viatges. Conferènci­a a càrrec d’isaac Levy, endocrinòl­eg. Associació de Diabètics de Catalunya. Balmes, 47 (18 hores).

‘Ein Shams’ (‘L’ull del Sol’). Projecció d’aquesta pel·lícula del director egipci Ibrahim El Batout, Egipte, 2008, VOSE, i debat posterior amb Amir Hamed, vicepresid­ent de la Casa Egípcia, i Carmen Medina, tècnica de l’observator­i de Polítiques Euro-mediterràn­ies de l’iemed. Gratuït.

IEMED. Girona, 20 (18.30 hores).

Grans Conjunts de l’esmuc. Dins d’aquest cicle, concert de la Banda Simfònica dirigida per Raúl García Sala 2 Oriol Martorell de L’auditori. Lepant, 150 (19 hores). Gratuït. La crisi de la banca: responsabi­litats i

perspectiv­es de futur. Taula rodona amb Josep Soler, director general de l’institut d’estudis Financers; José María Gay de Liébana, economista i professor titular d’economia Financera i Comptabili­tat de la UB, i Jesús M. Silva Sánchez, catedràtic de Dret Penal de la Universita­t Pompeu Fabra. Modera Albert Closas. Col·legi d’advocats. Mallorca, 283 (19 hores). Montserrat Roig: feminisme, memòria i testimoni. Presentaci­ó d’aquest llibre de M. Àngels Francés Díez, a càrrec de Lluïsa Julià, escriptora; Josep Massot i Muntaner, director de Publicacio­ns de l'abadia de Montserrat, i l’autora. Llibreria Abadia. Ausiàs Marc, 92-98 (19 hores). El viatge com a projecte. Àsia en bicicleta: el món a 15 km per hora. Conferènci­a a càrrec d’iván Faure, cicloturis­ta. Biblioteca Jaume Fuster. Plaça Lesseps, 20-22 (19 hores).

Tranki jos rència corran pap@s. d’oliver riesgos Cómo Tauste en evitar internet. i Pere que Cervan- Confe- tus hites riscos per dels ajudar fills els a internet, pares a prevenir a partir els de casos Llibreria reals. Excellence. Balmes, 191 (19.15 hores).

cle, Ateneistes sessió dedicada singulars. a Dins Jordi d’aquest Pujol i So- ciley, presentada per Pep Montes. Ateneu Barcelonès. Canuda, 6 (19.30 hores).

Vida i obres de William Shakespear­e. Inici d’aquest cicle de conferènci­es organitzat per la Catalan Shakespear­e Society, a càrrec de Josep M. Oroval, que farà una introducci­ó a l’obra Nit de Reis ( Twelfth night, or what you will), amb projecció de fragments.

Laie. Pau Claris, 85 (19.30 hores). Iran i el seu programa nuclear en el marc de l’agenda internacio­nal: interacció entre multi-culturalis­me i potències emergents. Conferènci­a a càrrec d’esther Barbé, catedràtic­a de Relacions Internacio­nals de la UAB. Caixaforum. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 (19.30 hores). 2 euros. Pintar la realitat. El nou realisme a Catalunya i al món. Presentaci­ó d’aquest llibre de Josep Segú. Sergio Vila-sanjuán, autor del pròleg, en farà la presentaci­ó juntament amb Àlex Susanna i l’autor. Llibreria +Bernat. Buenos Aires, 6 (20 hores).

La pell de l’aigua. Presentaci­ó d’aquest llibre d’isabel Olesti, a càrrec de l’escriptora Mercè Ibarz, l’actriu Sílvia Bel, el poeta Albert Roig, el cantant Jaume Sisa i la transformi­sta Violeta la Burra.

Rita Blue. Pl. Sant Agustí (20 hores).

Música als Parcs. La Banda Municipal de Barcelona interpreta música llatinoame­ricana. Gratuït.

Parc de la Guineueta (20 hores).

Nit de gospel. Concert en benefici de la Fundació Grup d’afectats d’esclerosi Múltiple (GAEM) a càrrec del Cor Carlit. De 8 a 12 euros.

Palau de la Música (20.30 hores).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain