La Vanguardia (Català)

AVUI AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

INTERNACIO­NAL. Govern i Partit Popular preveuen un acord amb C’s “en hores”. Eleven la pressió sobre Sánchez i l’insten a prendre posicions.

POLÍTICA. La justícia francesa suspèn la prohibició del burquini. El més Alt Tribunal administra­tiu considera que aquesta roba de bany no comporta “riscos coneguts”.

INTERNACIO­NAL. Almenys 11 morts i 78 ferits en un atemptat amb cotxe bomba al sud-est de Turquia. L’atac ha estat atribuït al grup armat kurd PKK.

POLÍTICA. La CUP posa data per al RUI: juny del 2017. El president Puigdemont i la CUP abordaran la setmana que ve la qüestió de confiança.

ECONOMIA. Els bitllets de 500 euros a Espanya cauen a mínims del maig del 2004. N’hi ha 57 milions en circulació, segons el Banc d’Espanya.

CULTURA. Entrevista a Woody Allen. “Puc continuar fent pel·lícules infinitame­nt”. Les confession­s del director nord-americà en l’estrena de Cafè society.

NATURAL. La Terra superarà els 10.000 milions d’habitants el 2053. Un estudi actualitza els càlculs demogràfic­s i alerta dels impactes ambientals i socials.

SALUT. Com mantenir les dents blanques. Hi ha maneres de protegir-les que, segons els experts, passen per entendre què les enfosqueix.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain