La Vanguardia (Català)

Maradona reconeix finalment el seu quart fill, Diego júnior

-

Després d’uns quants anys de negar la seva paternitat, finalment Diego Armando Maradona va reconèixer el seu fill, Diego júnior. Fins fa un parell de dies l’estrella retirada del futbol assegurava que el jove, de 29 anys, era fruit de la relació d’un dels seus germans amb la italiana Cristina Sinagra, tal com ell mateix els havia informat a les seves filles Dalma i Giannina.

Recordem que la primera trobada entre pare i fill havia estat el 2003, en un camp de golf a prop de Roma. Júnior el va buscar i el va abraçar.

Però el juny passat Diego júnior va arribar a Itàlia per concursar en el programa Bailando. Alhora els advocats de Maradona, que era a Dubai, van avaluar la possibilit­at d’una probable i immediata trobada entre tots dos. Una cosa que va passar quan no s’ho esperava ningú.

Maradona fins i tot es va animar a dir la frase més anhelada per Diego júnior: “Ets el meu fill”. Pel que sembla aquestes van ser les paraules de l’astre al seu fill, en el transcurs d’un sopar íntim celebrat a Nordelta organitzat per la nòvia de Maradona, Rocío Oliva. Noelia Antonelli, íntima amiga d’aquesta última i periodista de Los ángeles de la mañana, va relatar la trobada.

“Va ser una iniciativa d’en Diego”, va confirmar. I va afegir: “Hi va haver una abraçada, molta emoció. Quan la Rocío li va trucar per telèfon, va dir a Diego júnior: ‘El teu papa et vol parlar’. Ell el va saludar només amb un ‘hola’, i llavors el Diego pare li va contestar: ‘Pero cómo, ¿en los mensajes me decís hola viejo y ahora no me vas a decir papá?’”.

En la reunió, a més dels dos grans protagonis­tes de la nit, hi va estar present la Jana, l’altra filla que l’astre del futbol va tenir amb Valeria Sabalain. “No hi va haver advocats”, va puntualitz­ar Antonelli, que a més va revelar el menú del sopar: “Van menjar pollastre”.

Gianinna Maradona està més que enfadada amb el seu pare: “M’ho hauria pogut dir a mi abans que sortís en tots els mitjans”, es va queixar. La jove també es va disculpar amb Diego júnior, “per haver cregut una mentida del meu papa”. / Redacció

 ?? GETTY Y @DIEGOMARAD­ONAJR ?? Diego Maradona júnior té 29 anys
GETTY Y @DIEGOMARAD­ONAJR Diego Maradona júnior té 29 anys

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain