La Vanguardia (Català)

Enxampada una parlamentà­ria noruega jugant a Pokémon Go

-

Si a Espanya una càmera va enxampar Celia Villalobos jugant al Candy Crush, a Noruega un altre objectiu ha gravat com Trine Skei Grande, la líder del Partit Liberal, jugava amb el seu telèfon mòbil durant un debat sobre la defensa del país. I, tal com era d’esperar aquests dies, jugava a Pokémon Go, el nou joc de moda.

La càmera va captar com la dirigent política capturava un Pokémon –desgraciad­ament no es va veure exactament quin era– durant una comissió d’Afers Exteriors, just després de fer una pregunta a un grup d’experts militars.

“És crucial que ens prenguem la nostra responsabi­litat en l’aliança de l’OTAN i l’Àrtic seriosamen­t. Estem parlant d’una cosa molt important actualment”, ha expressat Oeyvind Halleraker, vicepresid­ent del comitè al diari VG ,el primer mitjà de comunicaci­ó que va donar a conèixer aquesta història. Tot i que en un primer moment Grande no va voler fer declaracio­ns, més endavant sí que va enviar un missatge de text al diari VG. “Alguns de nosaltres tenim caps que funcionen millor mentre fan activitats automàtiqu­es. No tots som iguals...”, s’ha justificat la líder liberal. Més tard, la líder política va comentar al diari que va deixar de jugar quan altres diputats s’havien mostrat ofesos per la seva activitat.

Alguns països, com les Filipines, en vista de la distracció que suposa l’aplicació per als seus empleats, l’han prohibit a les instal·lacions del seu Govern.

 ?? NTB SCANPIX / REUTERS ?? Trine Skei Grande, líder del Partit Liberal de Noruega
NTB SCANPIX / REUTERS Trine Skei Grande, líder del Partit Liberal de Noruega

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain