La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Si ja heu reprès la feina, no heu de deixar escapar una gran oportunita­t d’expansió. Heu d’aprofitar l’ocasió abans de setembre.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És una jornada molt propícia a l’amor. Moment també favorable per a qüestions de fills, especialme­nt per concebre o tenir descendènc­ia.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Un familiar pot donar-vos una gran alegria. De fet, pot culminar ara un afer que afecta els vostres o favorable a béns immobles.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Si teniu entre mans una negociació important, és el moment de tancarla, ja que és molt favorable i a partir d’ara no tindreu tantes facilitats.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Ocasió d’obtenir bons guanys. Si es tracta d’una negociació, és el moment d’arribar a un tracte definitiu, ja que us serà molt beneficiós.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La conjunció Venus-Júpiter a Verge és la configurac­ió astrològic­a més beneficios­a. Heu d’agafar al vol una gran oportunita­t.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Situació oportuna per abordar dificultat­s, ja que teniu recursos per encaminar-les favorablem­ent i disposareu d’una protecció molt influent.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Possibilit­at d’obtenir grans èxits en un projecte gestat els últims temps. Possibilit­at d’establir un gran i beneficiós acord.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Aquest pot ser un moment cabdal per a la vostra projecció profession­al, potser d’una preparació gestada durant anys. Èxit i reconeixem­ent.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És l’ocasió d’expressar les vostres propostes, ja que seran molt ben rebudes. De fet, podria culminar una negociació molt interessan­t.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Excel·lent moment en diners. Si en aquests últims mesos heu tingut possibilit­at d’establir alguna negociació, procureu tancar ja els tractes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Conjuntura propícia per establir una nova col·laboració. També ho és quant a la vida de parella, per exemple per contreure matrimoni.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain