La Vanguardia (Català)

Albert Om torna a RAC1 al setembre amb ‘Islàndia’

-

Islàndia serà el nom del nou programa d’Albert Om a RAC1, cada dia a les set de la tarda a partir del 5 de setembre. El periodista, que torna a la ràdio i a l’emissora del Grup Godó després de 12 anys, va explicar ahir a El món a RAC1 que el nom del programa l’hi ha inspirat l’illa del mateix nom, “petita però amb molta activitat”. “El programa vol acompanyar l’oient. El farem a la millor hora del dia, a les set de la tarda, quan hi ha molt activitat. Estic enamorat d’aquesta franja de la vida, i volem ser el programa que la gent escolta quan va cap a casa, anant en metro, en cotxe, al gimnàs…”, va informar.

Om reconeix que “a mi m’interessa tot i a Islàndia hi serà tot. Hi haurà la meva mirada, estarem més pendents de la realitat que no pas de l’actualitat. Hi haurà històries, gent que no se sent habitualme­nt”. Entre els col·laboradors, Om tindrà Marina Rossell, Anna Guitart, Sergi Mas, Sergi Pàmies, Àngel Casas, Càrol Saliner, Elisenda Pineda, Joan Dausà, Joaquín Luna i Jordi Bosch.

Albert Om va formar part de l’equip inicial de RAC1, el maig de l’any 2000, amb Dies tontos, i del setembre del 2000 al juliol del 2004 va dirigir i presentar L’hora del pati. Per això aquest periodista diu que està “molt content de tornar a la ràdio i a RAC1”.

Divendres vinent l’emissora del Grup Godó presentarà la nova temporada des de PortAventu­ra World.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain