La Vanguardia (Català)

Última oportunita­t per als meritoris

- Madrid

El Madrid rep el Celta amb l’esquadró de meritoris amb el qual ha transitat al llarg de la pretempora­da i ha guanyat els dos primers partits oficials, contra el Sevilla a la Supercopa d’Europa i diumenge a Anoeta. Serà l’última oportunita­t –noranta minuts en un Bernabeu ple davant un equip que ve de perdre a casa contra el Leganés– per fer-se valer per a futboliste­s com Kiko Casilla, Varane, Kovacic, Lucas Vázquez o James. Isco ja ha perdut la seva oportunita­t perquè s’ha ressentit de la seva lesió de turmell i no és a la llista.

Cap dels futboliste­s citats no es preveu que puguin tornar a l’onze d’aquí quinze dies, quan es reprengui la Lliga després de l’aturada per les seleccions davant l’Osasuna, també al Bernabeu. Llavors ja s’espera que hi siguin Cristiano Ronaldo, Benzema, Keylor Navas i Pepe, que tot i que ahir va entrar en la convocatòr­ia no sembla que pugui jugar aquest vespre.

Tampoc no és clar que tots continuïn a l’equip. Zidane va anunciar ahir que no hi haurà cap fitxatge, però que no pot garantir que no hi hagi cap sortida. James és qui és més a la corda fluixa, però Zidane va semblar molest quan se li va preguntar si el colombià acabaria marxant: “Que James jugui menys pot ser un problema. Quan contesto sembla que vull que se’n vagi. I no és veritat. És un jugador nostre i té contracte. Intento que tots els jugadors se sentin importants i James és igual que la resta”. Al Celta Berizzo ha amnistiat el defensa Cabral. L’ambient a Vigo és de tensió pel mal començamen­t a la Lliga.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain