La Vanguardia (Català)

EL MÉS VIST AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

SUCCESSOS. Detingut un professor a Colòmbia quan intentava abusar sexualment d’una alumna. Es creu que suspenia les menors i les aprovava a canvi de sexe.

VIU. Us heu parat a pensar què pot passar si una mosca es posa al vostre menjar? Transmeten més patògens que les paneroles.

VIDA. Dóna a llum sola i al carrer després que a l’hospital li diguessin que no estava de part. La llevadora li va dir que “estava molt verda” però la dona va acabar parint.

VIDA. D’executiva a monja de clausura amb tan sols 37 anys. Leire Quintana va deixar casa seva i la seva feina a Madrid per entrar en un convent.

SUCCESSOS. El misteri de l’home incinerat que apareix un mes després deambulant pel carrer. “Ara el que volem saber és qui és la persona que vam incinerar”.

VIDA. La foto més trista: ja no poden viure junts després de portar casats 62 anys. Wolfran i Anita, de 83 i 81 anys, no han estat acceptats en la mateixa residència.

FUTBOL. Roberto Carlos protagonit­za la polèmica del sorteig de la Champions. L’exjugador del Madrid va treure una bola, la va tornar al bombo i en va agafar una altra.

VIDA. Mor Joaquín Barraquer. L’oftalmòleg de prestigi internacio­nal i director de la reconeguda clínica que porta el seu nom ha mort al seu domicili als 89 anys.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain