La Vanguardia (Català)

El segon lliurament de ‘Las Campos’ també triomfa

- Redacció

El segon lliurament de Las Campos (Telecinco), que es va emetre dijous passat, ha tornat a aconseguir uns molt bons resultats d’audiència. Malgrat baixar una mica més d’un punt de quota de pantalla respecte a la setmana anterior, el docurealit­y va obtenir un 17,3% de share i 1.447.000 espectador­s (la setmana anterior el van veure 1.552.000 persones). A més, va tornar a guanyar el minut d’or amb un 20,2% d’audiència. Si es tenen en compte les dues emissions, la mitjana d’audiència del programa ha estat de 1.499.500 espectador­s i un 17,9% de quota de pantalla. De moment ja s’han emès els dos únics episodis que s’havien gravat, però amb aquests resultats seria estrany que Telecinco no renovés Las Campos.

D’altra banda, María Teresa Campos va anar divendres al plató de Sálvame deluxe per sotmetre’s a l’interrogat­ori de la periodista María Patiño. María Teresa Campos no va tenir cap problema a reconèixer que gràcies a l’audiència que ha obtingut no creu que aquest format l’hagi perjudicad­a en la seva carrera profession­al, però que si no hagués obtingut aquestes dades no sap què hauria passat.

Fa uns dies la matriarca de les Campos lamentava en el seu programa ¡Qué tiempo tan feliz! el poc reconeixem­ent profession­al que tenia la seva filla Terelu. Va ser precisamen­t Patiño qui va substituir Terelu Campos a Sálvame deluxe. I la mateixa María Patiño va ser qui va preguntar a María Teresa Campos per aquestes declaracio­ns. “Hi ha hagut moments en la meva vida que he pensat que l’única manera que reconegues­sin la meva filla com us reconeixen a totes les altres i no ho fan amb ella seria que em retirés”, va ser la resposta de Campos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain