La Vanguardia (Català)

La tendència al sobrepès no és només qüestió de calories

El desequilib­ri hormonal és una de les principals causes dels quilos de més

-

Es van acabar les vacances i ha arribat l'hora de tornar a casa i al treball. Durant aquestes dies hem gaudit de grans quantitats de menjar, i per tant estem en desequilib­ri. És important tornar a estabilitz­ar el nostre organisme i perdre aquests quilos de més per evitar també seguir augmentant de pes. Però com ja sabem, aquest objectiu no és tasca fàcil.

"Un cop desequilib­rat el sistema hormonal, entrem en un cercle viciós a conseqüènc­ia del qual engreixem fàcilment i que afavoreix l'aparició de la gola i l'ansietat, les quals fan més difícil seguir una alimentaci­ó saludable. La solució es troba a trencar aquest cercle i restaurar de nou l'equilibri en el nostre metabolism­e", apunta Àngels Valls, nutricioni­sta de Mi Última Dieta.

Equilibri dels nivells hormonals

El mètode de Mi Última Dieta, recolzat per l'equip clínic de Cure4Life a Holanda, és un programa mèdic nutriciona­l dirigit a equilibrar els nivells hormonals utilitzant l'alimentaci­ó com a única medicina per aconseguir-ho, sense pastilles ni batuts. Basant-se en unes anàlisis de sang i orina, un perfil biomètric i l'historial clínic, l'equip mèdic prepara una dieta personalit­zada per a cada pacient.

La clau està en les quantitats i combinacio­ns d'aliments. "Tots som capaços de canviar la nostra vida. No és qüestió de falta de voluntat. Sembla complicat, però està a l'abast de tothom, de qualsevol edat, sigui home o dona, i fins i tot d'aquells que desitgen perdre aquests últims quilos, que sempre solen ser els més difícils. Qualsevol persona que segueixi correctame­nt el programa de Mi Última Dieta i després apliqui les seves tècniques, podrà mantenir el seu pes ", explica Àngels Valls.

Mi Última Dieta corrigeix el desequilib­ri hormonal sense pastilles ni batuts

Com nutricioni­sta, Valls ha treballat durant més de set anys amb Mi Última Dieta. Durant aquest temps ha conegut molts casos i ha pogut ser testimoni de com milers de persones aconseguei­xen un pes saludable.

"El més important és que els nostres pacients aprenen a menjar de forma saludable. Una correcta alimentaci­ó és la base d'una bona salut. Per gaudir d'un aspecte saludable hem de cuidar-nos per dins. També abordem les possibles causes emocionals i proporcion­em les eines necessàrie­s per evitar l'efecte rebot. No només ajudem a perdre pes, sinó també a mantenir-lo." Mi Última Dieta ofereix una consulta gratuita sense compromís.

Acabades les vacances és hora de tornar a casa i recuperar l'equilibri

 ??  ?? Àngels Valls i Inés Pérez, nutricioni­stes de Mi Última Dieta
Àngels Valls i Inés Pérez, nutricioni­stes de Mi Última Dieta

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain