La Vanguardia (Català)

L’Espanyol també busca psicòleg

- RAMÓN ÁLVAREZ Barcelona

“Aquest equip necessita entrenar la ment, sortir d’aquesta sensació de tragèdia; tenim una gran falta de confiança pel que ha passat aquests últims anys”, va alertar Quique Sánchez Flores després que el seu equip es deixés empatar pel Màlaga a l’últim minut. “L’equip s’ha ensorrat puntualmen­t com ja ens passava l’any passat. Tot el que pugui ajudar serà benvingut; si el míster veu necessari un psicòleg intentarà trobar solucions”, va secundar ahir Víctor Sánchez. Ni l’entrenador ni el capità, contrariat­s per la pèrdua de concentrac­ió que va afectar l’equip, no podien dir-ho més clar en la seva anàlisi de la situació: l’Espanyol podria necessitar dos laterals –almenys un per banda– i un central, que és el que busca amb insistènci­a Ángel Gómez en aquest tancament de mercat, però també un psicòleg. Que intervingu­i en moments de dubte com l’actual, però també que mantingui la confiança de l’equip al llarg de tota la temporada.

El director esportiu no només és plenament conscient de la necessitat d’aquest reforç, sinó que és el principal impulsor de la figura del psicòleg des que va assumir el càrrec. De fet, Gómez ja ha mantingut contactes amb alguns especialis­tes vinculats al futbol. Un d’ells, fins i tot, ha treballat a nivell particular amb diversos jugadors de la primera plantilla, que avalen la seva tasca. El pla de Gómez és tancar tots els fitxatges que es pugui seguint les peticions del tècnic –el termini expira dimecres vinent a la mitjanit– i a partir d’aquí treballar ja en la confecció d’un servei d’atenció psicològic­a, que abastarà més que el primer equip, d’acord amb el profession­al triat.

Pel que fa als reforços, Quique ha insistit en l’exmadridis­ta Arbeloa, que arribaria lliure, si bé les seves intencions passen per cobrar una fitxa de 10 milions d’euros bruts que el club no sembla disposat a hores d’ara a assumir. Altres noms a la llista són Tisserand, al Mònaco; l’exgranadis­ta Nyom, que el tècnic va tenir al Watford; l’exmalaguis­ta Antunes, ara al Dinamo de Kíev, i José Enrique, al Liverpool. S’hi afegeix un porter davant la imminent marxa de Pau.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain