La Vanguardia (Català)

Funest comiat de soltera per a Johansson i Moore

- BARCELONA Redacció

Demi Moore, que fa temps que no es deixa veure a la pantalla gran, s’ha unit a Scarlett Johansson en la comèdia Rock that body, segons informa el mitjà digital especialit­zat The Hollywood Reporter. La pel·lícula segueix un grup de cinc amigues que lloguen una casa a Miami per celebrar-hi el comiat de soltera d’una d’elles. El cap de setmana agafa un caire inesperat quan mor l’stripper que contracten.

Si a algú li sona aquesta trama no s’ha d’estranyar, ja que Rock

that body no és més que la versió femenina de la popular Ressaca

a Las Vegas, que van protagonit­zar, el 2009, Bradley Cooper, Ed Helms i Zach Galifianak­is. Posteriorm­ent la pel·lícula va tenir dues seqüeles més, que es van estrenar el 2011 i el 2013 respectiva­ment.

La pel·lícula ha estat classifica­da als Estats Units només apta per als més grans de 17 anys. No és estrany, ja que, obviant la lacrimògen­a Ghost, des de Lío en Río, passant per Striptease, Assetjamen­t i Una proposició indecent, la carrera de Demi Moore està farcida de pel·lícules amb històries amb una certa disbauxa i una gran càrrega eròtica. Però Rock that body sembla que només pretén ser una comèdia per a adults.

Pel que fa a Scarlett Johansson, que al contrari que Moore no para de treballar, compagina els seus múltiples compromiso­s amb les atencions a la seva filla de dos anys Rose Dorothy, junt amb el seu marit Romain Dauriac. Fa algunes setmanes l’actriu demanava perdó, amb una simpàtica foto, als seus milers de seguidors per la seva “inactivita­t” a les xarxes socials.

Encara no hi ha detalls dels papers que interprete­n cadascuna de les dues actrius, però potser és fàcil imaginar que Moore, per edat, encarnarà la dona madura que dóna savis consells sobre sexe i com amagar cadàvers a les seves joves amigues.

Jillian Bell, Zoe Kravits, Kate McKinnon i Ilana Glazer completen el repartimen­t de Rock

that body sota la direcció de Lucia Aniello. El guió és obra de Paul W. Downs i de la mateixa Lucia Aniello, que ja van coincidir amb Ilana Glazer a la sèrie de culte Broad city. La cinta té prevista l’estrena per al 23 de juny del 2017, i està produïda per Sony Pictures.

‘Rock that body’ serà la versió femenina de la popular ‘Ressaca a Las Vegas’

 ?? STAFF / REUTERS ?? Scarlett Johansson
STAFF / REUTERS Scarlett Johansson

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain