La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Jornada propícia per reactivar negociacio­ns a la feina, així com per culminar una operació iniciada en les últimes setmanes. No l’ajorneu.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Possibilit­at de rebre bones noves d’un ésser estimat. En qualsevol cas, facilitats per comunicar-se. Oportunita­t de tancar un bon acord.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Possibilit­at que arribi a un final feliç un afer familiar o relatiu a immobles. De fet, entesa profunda amb els seus éssers estimats.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

És el moment d’intentar tancar una negociació molt beneficios­a. No l’heu de posposar. Tindreu facilitats en un interès personal.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Tendiran a agilitar-se els afers de diners. Si es tracta d’una negociació, no és moment de prolongarl­a, sinó d’arribar ràpid a un acord.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La conjunció de Mercuri-Venus a Verge pot culminar converses o tractes mantinguts recentment i que són molt beneficios­os.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Podria intensific­ar-se la tendència d’aquestes setmanes a un to psíquic i emocional baix. Però molt aviat el començareu a remuntar.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Pren una rellevànci­a especial un afer que respon a les vostres aspiracion­s més anhelades. Procureu agilitar converses i tancar tractes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Una conversa important pot culminar un afer favorable a la vostra projecció profession­al. Procureu ultimar contactes molt interessan­ts.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Teniu idees d’una gran creativita­t, i és el moment oportú per acabar de donar-hi forma i d’expressarl­es, ja que seran molt ben rebudes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Podria culminar una negociació econòmica important. En qualsevol cas, és convenient activar converses sobre una bona operació.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Si teniu algun tema pendent amb la parella, és moment de tractarlo. Entesa profunda en un afer beneficiós per als fills.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain