La Vanguardia (Català)

La falta de gol genera dubtes en el projecte de l’Atlètic

- CARLOS NOVO Madrid

Amb dos partits n’hi ha hagut prou per encendre l’alarma en un Atlètic que no acaba d’arrencar aquesta temporada malgrat haver-se gastat aquest estiu 55 milions per reforçar el seu atac amb Nico Gaitán (25 milions al Benfica) i Kevin Gameiro (30 milions al Sevilla). Dos empats i un sol gol a favor i de penal davant dos equips acabats d’ascendir (Alabès i Leganés) donen fe de la falta de pólvora dels de Simeone. L’estadístic­a reflecteix un Atlètic contra natura: molta possessió i poc perill, massa joc horitzonta­l i escàs desbordame­nt per les bandes.

Entre els dos partits l’Atlètic ha rematat a porta 37 vegades: 27 contra Pacheco en el debut del Calderón i 10 contra Serantes dissabte a Butarque. Només va marcar de penal Kevin Gameiro davant l’Alabès. En aquell partit Simeone podia esgrimir que li faltava per sanció el seu golejador més acreditat: Griezmann. No va ser així davant el Leganés, on ja va jugar d’entrada la parella d’atacants francesos. On més es nota el desconcert del Cholo és al centre del camp. Davant l’Alabès va ser titular Tiago en un doble pivot al costat de Gabi, amb Saúl i Koke a les bandes. A Butarque, Tiago va caure de la llista i el centre del camp va ser per a Gabi i Augusto, amb Saúl i Koke oberts. En el segon temps van entrar Gaitán i Carrasco per Gabi i Augusto, i Koke i Saúl es van ajuntar al centre del camp. Així tampoc els va anar bé.

La frustració de l’Atlètic la va expressar millor que ningú Griezmann al final del partit: “Si continuem així lluitarem pel descens”. Per Simeone, “l’opinió de Griezmann és respectabl­e; hem de ser més contundent­s”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain