La Vanguardia (Català)

El Nàstic treu petroli en un mal partit

-

Osca 1 - Gimnàstic 1

Gols: 1-0 Samu Sáiz (81), 1-1 Rharsalla (90).

Àrbitre: Pérez Pallas (c. gallec). Va amonestar David M., González, Samu Sáiz, Juan Delgado, Xavi Molina i Uche.

Osca: Ferrera, Jair, David M., Aguilera, Ferreiro, Bambock (Melero 68), Samu Sáiz (Camacho 83), César, Urko Vera (Cmiljanic 81), González i Nagore.

Gimnàstic: Saja, Mossa, Lopo, Suzuki, Gerard, Madinda, Molina, Delgado (Uche 60), J. Luc (Maloku 68), Ferran Giner (Rharsalla 82) i Álex López.

ESTEVE GIRALT

Mal partit del Nàstic i el millor dels resultats possibles en el sempre incòmode camp de l’Osca. En una jugada d’estratègia, al començamen­t del descompte, va salvar un punt l’equip de Vicente Moreno gràcies al primer gol del nouvingut Rharsalla. Molt de premi per a un Nàstic que no havia xutat ni una vegada a porteria en la segona meitat, però que va demostrar, una vegada més, fe i capacitat de reacció.

L’Osca, que va pressionar més però sense crear gaire perill a la porteria de Saja, va trobar el seu gol a poc temps del final, amb un bon xut creuat de Samu Sáiz, sens dubte el millor futbolista del partit. Els aragonesos, que el curs passat van patir per salvar-se, van acabar imposant el seu domini en un duel molt gris.

Amb l’1-1 i el partit ja en el descompte, Saja va salvar el punt que va acabar anant cap a Tarragona. Aquesta setmana el Nàstic aprofitarà gairebé amb tota seguretat el final del mercat d’estiu per incorporar un jugador creatiu al centre del camp, on després dels canvis s’estan detectant més mancances.

Girona 3 - Elx 1

Gols: 1-0 Borja (21), 2-0 Portu (39), 3-0 Longo (74), 3-1 Guillermo (92)

Àrbitre: Aitor Gorostegui (comitè basc). Va amonestar Pere Pons, Aday i Correa.

Girona: Bounou, Cifuentes, Juanpe, Alcalá, Kiko Olivas, Aday (Saúl 79), Pere Pons, Portu, Borja García (Granell 59), Sandaza (Longo 65) i Cristian Herrera.

Elx: Juan Carlos, Rober, Pelegrín, Josete, Noblejas, Mandi (Nino 44), Dorca, Pedro (Lolo 79), Hervías (Hugo Fraile 67), Matilla i Guillermo.

El Girona va aconseguir el primer triomf de la campanya imposant-se clarament a l’Elx a Montilivi en un partit que el quadre català va controlar de principi a fi i va deixar molt bones sensacions. Els gols de Borja i Portu van obrir el camí de la victòria catalana a la primera part i Longo va sentenciar a la represa abans que arribés el gol visitant.

Reus 1 - Mirandés 1

Gols: 1-0 Fran Carbia (1), 1-1 Fofo (14)

Àrbitre: López Arroyo (comitè andalús). Va amonestar Jorge Díaz, Àngel, Atienza, Kijera, Rupert i Aurtenetxe.

Reus: Edgar Badia, Benito, Olmo, Atienza, Àngel, Folch, Miramón, Jorge Díaz (Vaz 66), López Garai, Fran Carbia (Querol 73) i Christantu­s (Edgar Hernández 10).

Mirandés: Sergio Pérez, Kijera (Rupert 43), Carlos Moreno, Cruz, Aurtenetxe, Mesa, Eguarás (Pedro 54), Néstor (Hervás 46), Sangali, Guarrotxen­a i Fofo.

El Reus, que debutava davant el seu públic en la segona categoria del futbol espanyol, i el Mirandés van empatar en un partit dominat per l’equip català, que no va estar encertat de cara a la porteria rival. No s’havia complert el primer minut quan va marcar Fran Carbia, però els visitants van empatar molt aviat.

 ?? LALIGA ?? El japonès Suzuki disputant una pilota a El Alcoraz
LALIGA El japonès Suzuki disputant una pilota a El Alcoraz

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain