La Vanguardia (Català)

AVUI AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

TECNOLOGIA. Touch Bar, la pantalla tàctil del nou MacBook Pro. El model que llança Apple incorpora prestacion­s pròpies de l’iPad i apaga el llum de la poma.

VIDA. La desigualta­t al món a través de l’impacte de la sida. Lesotho, Swazilàndi­a i Moçambic són els països amb taxes més altes de mortaldat.

BARCELONA. El peix secret dels primers cristians. L’església de Sant Genís dels Agudells conserva una antiga inscripció amb la qual reconeixie­n els fidels.

VIATGES. L’aventura d’arribar a Machu Picchu pel camí inca. Tot el que et cal saber per seguir els passos dels inques fins a la seva ciutat perduda.

VIDA. Per què se’ns posa la pell de gallina quan escoltem música. Els experts estimen que es tracta d’una sensació que té el 86% de les persones.

MENJAR. Tot el que Brad Pitt ha menjat en la pantalla gran recollit en un llibre de receptes. 50 plats trets de les pel·lícules en les quals apareix l’actor.

MODA. La màscara d’or que adoren els àngels de Victoria’s Secret. Les 51 models van utilitzar un tractament de luxe que millora l’elasticita­t i el to de la pell.

VIDA. Les begudes que no hauríem de prendre després de fer exercici. No totes les begudes aporten els hidrats de carboni que necessitem.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain