La Vanguardia (Català)

Zidane: “Hi hem cregut fins al final”

- CARLOS NOVO Madrid

El punt no li va semblar una victòria, però el va considerar més que just. Zinédine Zidane va valorar dels seus jugadors sobretot “la capacitat de sacrifici”. “Quan jugues amb el cor i creus que pots aconseguir alguna cosa, pot passar, i ha passat. Estic content per l’actuació de l’equip. Hem fet un partit molt bo, amb molta capacitat de patiment”, va dir.

Per a l’entrenador francès, sortir imbatut del Camp Nou no és donar un cop a la taula: “Seguir amb sis punts d’avantatge no significa res”. Tampoc no creu que al seu equip estiguessi­n molt millor els defenses que els davanters: “No hi estic d’acord. En la primera part ens mereixíem marcar. I hem fet una feina col·lectiva important, també d’en Karim (Benzema) i en Cristiano. Potser hem estat una mica baixos en la pressió i ha estat complicat per a tothom. El que destaco és la feina. Després, en Sergio ha estat allà per marcar el gol, i estic content per ell i content perquè hem cregut que era possible fins al final”.

Zidane no va voler especular acabat el partit sobre si el resultat havia estat just o no. “Podem estar contents per la nostra actitud. No és una victòria perquè només és un punt, però és bo. És un punt

L’EMPAT “No és un cop moral per al Barcelona: sis punts d’avantatge no signifique­n res”, diu Zidane

que sumem. Ara hem de descansar perquè ve ràpid el pròxim partit”. Dimecres contra el Borussia Dortmund al Bernabeu.

Zidane no sol destacar els seus jugadors individual­ment, però ahir ho va fer amb Modric: “Sabem com n’és d’important al nostre equip, i, com sempre, ha fet una bona actuació i a poc a poc està agafant forma”.

Zidane té clar que l’empat no és un cop moral al Barcelona: “No crec que sigui un cop moral. Això és molt llarg i cal continuar treballant: serà difícil fins al final. Amb el partit que hem fet, si haguéssim sortit amb una derrota hauria estat dur per a nosaltres. En podem estar satisfets”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain