La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Hi ha problemes que s’aguditzen des de fa unes setmanes i tendeixen a dificultar ara la vostra feina. Eviteu prendre decisions importants.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Dificultat­s per combinar un projecte molt important amb l’atenció als fills. Obstacles econòmics en una qüestió que els concerneix.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Atenció, ja que la complicada situació profession­al, juntament amb problemes en la parella, ara podrien repercutir més en la família.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Tendència a un estat d’ànim inquiet i preocupat per qüestions laborals. És millor que no mantingueu avui converses d’importànci­a.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Continua sent un moment molt delicat pel que fa als diners, ja que podríeu patir problemes que repercutir­ien en el pressupost domèstic. Cautela.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La Lluna a Verge, en oposició a Venus i Mart i desfavorab­le amb Saturn, indica que us afectaran més problemes de parella i familiars.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Malgrat la vostra capacitat actual per prendre decisions positives, no és moment de fer-ho per abordar alguns problemes, potser laborals.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Obstacles per donar impuls a un interès personal, tant per problemes econòmics com per la necessària dedicació a algú que estimeu.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Saturn a Sagitari, desfavorab­le amb la Lluna, aconsella cautela, ja que dificultat­s personals podrien repercutir en la vostra vida social.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

No és moment adequat per comunicar-vos. De fet, les vostres idees tendiran a ser mal compreses, sobretot per persones properes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Atenció pel que fa als diners, sobretot en una inversió de risc activada aquests dies. Però, també, quant a les despeses d’un projecte.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Importànci­a d’aquests dies, ja que podeu viure unes experiènci­es molt profundes. Potser la parella no es mostrarà massa receptiva.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain