La Vanguardia (Català)

Es filtra la declaració a la policia francesa de Kardashian

-

La declaració d’una hora de durada que Kim Kardashian va fer davant la policia de París el 3 d’octubre passat, al cap de poques hores de ser atracada al palauet-residència on s’allotjava a la capital francesa, ha estat publicada en exclusiva pel diari francès Le Journal du Dimanche.

Segons el seu relat, Kardashian portava “un barnús, sense res a sota”, quan els lladres, “que anaven emmascarat­s (i un portava una jaqueta en què deia “Policia”)”, van irrompre a la seva habitació “cap a les 2.56 de la matinada”. “Un em va preguntar en anglès, amb molt accent francès, on tenia l’anell, i li vaig dir que no ho sabia. Va treure una arma, i llavors li vaig ensenyar on era. Apuntava l’arma cap a mi. Va agafar l’anell, portava guants. Després em va preguntar on eren les altres joies i els diners”.

Els atracadors li van buidar la bossa de mà i el joier, on hi havia, segons va declarar a la policia, “dos braçalets Cartier, un collaret Jacob d’or i diamants i dos parells d’arracades de diamants de Lauren

Schwartz i Yanina. També hi havia tres collarets d’or, un de Schwartz cobert de diamants i un altre amb sis diamants. Un collaret nou amb el nom del meu fill (Saint) amb diamant, un rellotge Rolex i dos anells d’or groc”. Després d’agafar-li també els dos telèfons, els lladres “em van tirar sobre el llit. Em van lligar i em van posar cables i cinta adhesiva a les mans. Després a la boca i a les cames. Em van portar al lavabo, en concret a la banyera”, va afegir.

La policia francesa ha arrestat 17 persones pel robatori. Deu estan imputades i a la presó, entre les quals les que es pensa que van ser els autors materials del robatori, incloent-hi el cervell, una persona fitxada per la policia i amb l’ADN trobat a l’escena del robatori.

 ??  ?? Kardashian aquest cap de setmana a Duba
Kardashian aquest cap de setmana a Duba
 ?? STRINGER / AFP ?? ai, on va visitar un centre de discapacit­ats
STRINGER / AFP ai, on va visitar un centre de discapacit­ats

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain