La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Són dies d’una posició favorable en l’àmbit profession­al, que us permet agilitar operacions. Però aneu amb compte amb una col·laboració.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Malgrat la vostra activitat mental i capacitat d’expressió, no és bon moment per portar les vostres idees a la feina, perquè despertara­n reaccions.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Tot i que és un període propici a agilitar la vostra economia, una activitat beneficios­a per als fills podria trobar obstacles econòmics.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Són setmanes propícies a impulsar la comunicaci­ó amb la parella. Tanmateix, avui l’entesa potser no serè tan favorable amb la família.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Malgrat que són setmanes propícies a agilitar contactes en l’àmbit laboral, avui val més que no entauleu converses importants.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Són setmanes de molt bona comunicaci­ó amb els vostres. Tot i això, avui és preferible que no compteu amb ajuda familiar en temes de diners.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La Lluna a Balança, desfavorab­le amb Mercuri, indica que poden sorgir dificultat­s per comunicar-vos amb la família. Espereu a demà.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

No és oportú que abordeu problemes avui, malgrat el vostre enginy i capacitat de comunicaci­ó, perquè això no serviria de gaire.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Possibles obstacles per dedicar-vos a un afer d’interès personal, potser a causa de raons econòmique­s, malgrat el bon moment quant als diners.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Mercuri a Capricorn, desfavorab­le amb la Lluna, aconsella que sigueu prudents i eviteu converses importants en l’àmbit laboral.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Tendència a un estat anímic inquiet, a causa de problemes que prenen relleu aquests darrers dies. Eviteu tractes importants.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Convé que aprofiteu per treure partit d’un projecte o una qüestió que respon a les vostres aspiracion­s. Però tingueu cura amb les despeses.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain