La Vanguardia (Català)

En defensa de Lucho

- Redacció

Malgrat que aquest any no gaudeix de la titularita­t com en temporades passades, el migcampist­a croat Ivan Rakitic ha defensat Luis Enrique, per haver estat el responsabl­e que aterrés al club blaugrana, i pel molt que ha après del tècnic asturià, i ha dit que, si calgués, es tiraria d’un pont per ell.

El ball dels interiors continuarà forçosamen­t a Anoeta. Demà Luis Enrique tampoc no podrà repetir centre del camp, ja que Rafinha, que havia estat titular en els dos últims partits, va caure lesionat i estarà de baixa una setmana a causa d’una elongació muscular al bíceps femoral de la cama dreta. L’absència del brasiler permetrà que Denis Suárez torni a la llista contra la Reial Societat i pot ser que Rakitic torni a entrar en l’alineació.

El croat no deu guardar bons records de Sant Sebastià, ja que l’última vegada que el Barça va jugar a Anoeta (1-1, al novembre) Luis Enrique el va substituir al descans, un canvi dels que no agraden als futboliste­s perquè sol ser un dit acusador. Tot i això, Rakitic professa devoció per l’entrenador asturià, fins al punt d’assegurar que es tiraria daltabaix d’un pont per ell. “M’ha ajudat molt. Sempre ha confiat en mi i m’ha permès treballar amb serenitat. A més, va ser ell qui va demanar el meu fitxatge. Si m’hagués de tirar daltabaix d’un pont per ell, ho faria sense dubtar”, va declarar, agraït, a France Football.

Home fort a l’equip en les dues últimes temporades, Rakitic ha perdut pes al Barça aquest curs per culpa d’una davallada futbolísti­ca i l’augment de la competènci­a amb André Gomes i Denis. Tot i això, el croat promet millorar. “En una temporada sempre hi ha alts i baixos. Espero que els moments bons durin més que els dolents”, reflexiona, abans d’oferir-se al tècnic. “Vull que Luis Enrique sàpiga que si em necessita de porter o lateral esquerre, ho faré tan bé com pugui”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain