La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Possibilit­at d’entaular una relació molt favorable. Convé que prengueu decisions fermes que la puguin beneficiar. No l’ajorneu.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Tot i que és un període de dificultat­s econòmique­s, tindreu recursos per a una oportunita­t que obre bones perspectiv­es laborals.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Podria ser una època de dificultat­s amb la parella. Tot i això, ara tindreu el seu suport per a decisions en benefici dels fills.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Possibilit­at que es dugui a terme positivame­nt un tema familiar molt favorable o relacionat amb un bé immoble o un canvi d’habitatge.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Oportunita­t d’obrir horitzons en la vostra activitat. Convé, tot i això, que us mostreu realistes i prengueu determinac­ions fermes i positives.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Possibilit­at d’encarrilar de manera positiva una ocasió econòmica que pot resultar molt fructífera. Tindreu molt suport familiar.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La conjunció de la Lluna amb Júpiter a balança, favorable amb Saturn, aconsella que prengueu decisions per aprofitar una oportunita­t.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Malgrat les dificultat­s econòmique­s d’aquesta època, disposeu de recursos per abordar dificultat­s. Però no confieu tant en alguns suports.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Saturn a sagitari, favorable amb Júpiter, aconsella que us entregueu i adopteu actituds fermes a favor d’un projecte que us obre horitzons.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Heu d’aprofitar les possibilit­ats que ara se us ofereixen de promoció profession­al. A més a més, tindreu suport, tot i que indirecte.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És el moment de mostrar-vos molt receptius a una negociació que pot ser molt fructífera, potser relacionad­a amb un projecte difícil.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

És un període tendent a un canvi important de projecció profession­al. Ara podreu fer una negociació econòmica molt beneficios­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain