La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

Dioses, héroes y superhéroe­s. Presentaci­ó del llibre que tracta sobre l’origen mitològic dels superheroi­s del món del còmic. Llibreria Gigamesh. Bailèn, 8 (19 h).

El viatge com aventura literària i

científica. L’antropòleg, historiado­r, aventurer i escriptor Jordi Serrallong­a torna amb el seu Gabinet de curiositat­s centrat en els viatges. Llibreria Documenta. Pau Claris, 144 (19 hores). Eugène Green: el cineasta barroc. Cicle dedicat a aquest director de cine, que presentarà la sessió inaugural del seu últim film, Le fils de Joseph, acompanyat de Maria Madeiros, la protagonis­ta. Filmoteca de Catalunya. Plaça Salvador Seguí, 1-9(20 hores).

Homenatge a Francesc Todó. Acte en memòria de l’artista tortosí a càrrec d’Antoni Vila Casas, Àlex Susanna, Daniel Giralt-Miracle, Àlex Mitrani i Amparo Lacruz. Fundació Privada Vila Casas. Ausiàs Marc, 22 (19.30 hores). Taller de cuina saludable per al teu cos i la teva ment. Sessió teòrica a càrrec de Mireia Tarres, llicenciad­a en Medicina i màster en Naturopati­a i Nutrició (Col·legi de Metges de Barcelona) sobre la relació entre l’alimentaci­ó i el funcioname­nt cerebral. Centre cívic Vil·la Florida. Muntaner, 544 (11.30 hores).

La neurociènc­ia al cinema. Projecció de la pel·lícula ¡Olvídate de mí! i debat sobre la neurociènc­ia moderat per Francisco José Muñoz, del departamen­t de Ciències Experiment­als i de la Salut de la Universita­t Pompeu Fabra. Centre cívic Casa Golferichs. Gran Via de les Corts Catalanes, 491 (18 hores).

Rere les passes d’un altre pintor

català esborrat. Conferènci­a de Jordi Bilbeny, cap de recerques de l’Institut Nova Història (INH) sobre el pintor Jeronimus Bosch. Sala Martí l’Humà. Plaça Rei, 1 (19.30 hores). 13 euros.

Un món que no és el nostre. Projecció del documental dirigit per Mahdi Fleifel amb presència i debat posterior d’un membre de l’oenagé Sodepau. Centre cívic Joan Oliver - Pere IV. Comandant Benítez, 6 (19.30 hores).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain