La Vanguardia (Català)

Rotacions blanques contra el Celta, però menys

-

El Madrid rep aquesta nit el Celta en l’anada dels quarts de la Copa del Rei amb un equip en què s’esperen rotacions, tot i que no tantes com en l’eliminatòr­ia contra el Sevilla, quan Zidane va donar descans a Modric i Cristiano. Tots dos han entrat en una convocatòr­ia de què només ha caigut un titular, Carvajal. És difícil endevinar l’onze. Molts dels habituals a la Lliga, com Modric, Kroos o Benzema, probableme­nt seran a la banqueta. Cristiano jugarà gairebé segur, desitjós d’oblidar el seu mal partit de diumenge al Pizjuán. També ha tornat Isco, recuperat de la seva lesió, però no James. A Zidane se’l va veure ahir amb ganes de girar full després de la derrota de Sevilla. El francès va fer una cosa semblant a l’autocrític­a quan li van preguntar si tenia res de què penedir-se de diumenge. L’equip només va fer un canvi, el de Kovacic per Kroos a les acaballes: “Potser hauria d’haver fet més canvis, però en aquell moment vaig veure que no s’havia de canviar. Això pot passar”. Zidane va tenir paraules d’ànims per a Keylor Navas, a la picota pel seu mal partit, colofó a una fluixa temporada, molt lluny del nivell de la passada. Al club tornen a reprendre’s els rumors de l’interès per David de Gea per a l’estiu vinent. El Celta arriba al Bernabeu imbatut des de començamen­t d’any però immers en un conflicte intern amb Orellana. Berizzo va informar ahir que el xilè està apartat de l’equip per “un acte d’indiscipli­na inacceptab­le” que no va detallar. A l’hora del partit s’espera una sensació tèrmica de dos graus sota zero. / C. Novo

d’intel·ligent del que és Bielsa”, apunta. Però la falsa modèstia no va ser problema perquè els de Vigo el busquessin quan Luis Enrique va fitxar pel Barça. Al seu Celta tots fan de tot. Han marcat 47 gols amb 15 autors diferents. I no s’intimida amb els grans, com demostra que ja ha guanyat tres cops el Barcelona. El Madrid està més que avisat.

Després d’eliminar l’Athletic de Ernesto Valverde i de golejar el Las Palmas de Quique Setién (dos hereus més de Cruyff), als blaugrana se’ls creua la Reial Societat d’Eusebio, un ex que triomfa després de ser acomiadat del filial. Al Miniestadi els egos van pesar més que el seu caràcter amable, però a Anoeta s’ha imposat. El Barça no guanya a Sant Sebastià des del 2007 i haurà d’anar amb compte a la tornada perquè la Reial ha sumat 15 dels seus 32 punts a la Lliga a domicili.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain