La Vanguardia (Català)

Abans d’entrar, deixeu sortir Caicedo

Lardín vincula qualsevol reforç a una altra sortida i reconeix propostes per l’ariet

- Cornellà de Llobregat RAMÓN ÁLVAREZ

Hi ha interès per ell, però ni ha arribat cap oferta en ferm ni la seva absència als entrenamen­ts i a l’última convocatòr­ia per un procés febril tenen res a veure amb la seva hipotètica sortida del club. Jordi Lardín va provar ahir d’apagar l’últim episodi del cas Caicedo, que ja no dissimula els seus desacords amb el tècnic, posant les coses negre sobre blanc: el jugador marxarà quan arribi una oferta que convenci tothom; mentrestan­t serà jugador de l’Espanyol. “Avui dia el que jo sé és el que sap tothom: hi ha interès per ell, però cap oferta ferma. Aquesta setmana està una mica fluix i per això no s’entrena”, va explicar el director esportiu. Celta, València, Deportivo i Màlaga, a la Lliga, ja han sondejat l’opció.

Lardín tampoc no va amagar que només una baixa com la de l’equatorià, un dels jugadors amb la fitxa més elevada de la plantilla, desencalla­ria qualsevol moviment del club en aquest mercat d’hivern. Obert i sincer, l’exjugador va reconèixer que l’equip ha de reforçar diverses posicions, però que de moment tota la seva feina està centrat en el pròxim mercat d’estiu. El motiu és simple: la sortida de Demichelis, que ha fitxat finalment pel Màlaga, ha permès afrontar la renovació d’Hernán Pérez –motiu de la seva compareixe­nça d’ahir– i permetrà afrontar la renovació i millora contractua­l de Víctor Sánchez, encara per tancar. Tot i això, el club es troba al límit salarial que l’imposa LaLiga.

“A tots ens agradaria millorar la plantilla, és clar que tenim posicions que hauríem de reforçar, però tenim el límit salarial al màxim i si no hi ha més sortides no arribarà ningú –va prosseguir Lardín–. Seran setmanes tranquil·les si no hi ha sortides. Ara per ara treballem de cara al pròxim mercat d’estiu”.

Per això tampoc no va amagar l’interès que desperta la figura

“A tots ens agradaria millorar la plantilla; és clar que hi ha posicions que hauríem de reforçar”

d’Orellana, a qui el Celta ha posat al mercat, però la va descartar apel·lant a aquests límits obligats de fair play. Per la seva part, el conseller delegat del club, Ramon Robert, va assegurar que un dels pròxims reptes de l’entitat és aconseguir tenir el 50% dels drets de Gerard Moreno, encara en mans del Vila-real, com al seu dia va adquirir els d’Hernán.

El paraguaià va ser el més optimista assegurant que l’Espanyol arribarà a la Champions “molt abans del 2020”, la data en la qual ara es compleix el seu nou contracte.

 ?? LLIBERT TEIXIDÓ / ARXIU ?? Felipe Caicedo durant un recent entrenamen­t a Sant Adrià
LLIBERT TEIXIDÓ / ARXIU Felipe Caicedo durant un recent entrenamen­t a Sant Adrià

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain