La Vanguardia (Català)

Rivera avisa el president murcià amb una moció si no dimiteix

-

Ahir el president de Ciutadans, Albert Rivera, es va mostrar partidari d’estudiar “altres vies” per forçar la dimissió del president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, si aquest no dimiteix després que el Tribunal Superior de Justícia l’hagi citat a declarar com a investigat per la seva presumpta implicació en el cas Auditori.

En un acte en defensa de les infraestru­ctures, que Ciutadans va celebrar ahir a Barcelona, Rivera va anunciar que la seva formació plantejarà a Sánchez, a la reunió que mantindran dijous vinent, un pacte d’estabilita­t per a la segona meitat de la legislatur­a, però que estigui condiciona­t que abandoni el seu càrrec, i va demanar al Partit Popular que plantegi un candidat alternatiu a la presidènci­a de Múrcia que estigui lliure de corrupció.

“Al president de Múrcia li toca complir el que va dir a la campanya electoral i marxar”, va afirmar Rivera. El líder de la formació taronja va destacar que el seu partit va oferir estabilita­t a la Regió de Múrcia mitjançant el pacte d’investidur­a i el seu suport als pressupost­os autonòmics, i va instar el PP a oferir un candidat alternatiu a la presidènci­a de la comunitat autònoma. “Segur que el PP té algun candidat que no estigui imputat”, va dir Rivera en to irònic.

En aquest sentit, va declarar que la seva formació exigirà canvis als “vells partits mentre continuïn guanyant les eleccions”, però que quan Cs governi “no hi haurà imputats ni casos de corrupció”. Rivera va aprofitar l’acte centrat al corredor mediterran­i per denunciar els casos de presumpta corrupció a Catalunya, València, Múrcia i Andalusia, als quals es va referir amb el nom de “corredor de la corrupció”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain