La Vanguardia (Català)

‘La Vanguardia’ i ‘¡Hola!’ per 2,5 euros

Les dues publicacio­ns es tornen a unir a partir de dissabte

- Redacció BARCELONA

A partir de dissabte vinent 4 de març, La Vanguardia i la revista ¡Hola! tornen a unir-se per oferir les exclusives més interessan­ts, així com les millors primícies. Cada dissabte, els lectors del diari a Catalunya podran adquirir les dues publicacio­ns juntes al preu especial de 2,50 euros.

Després de la gran acollida que va tenir aquesta iniciativa l’any passat entre els nostres lectors, el diari líder a Catalunya i la revista que ofereix les millors exclusives i que és líder del seu sector a Espanya tornen a unir-se per oferir cada dissabte una atractiva oferta editorial, imbatible, que reforça les seves edicions en paper, i també als punts de venda com els quioscos.

Des de fa anys, ¡Hola! marca la diferència entre les revistes setmanals com a sinònim de rigor, veracitat i respecte que contenen les notícies que publica, així com dels personatge­s que les protagonit­zen. Tots aquests ingredient­s són els mateixos amb què està compromesa La Vanguardia, des de la seva fundació el 1881 per Carlos i Bartolomé Godó. El respecte que ¡Hola! s’ha guanyat desenvolup­ant el millor periodisme del món de les primícies i la informació amable i rigorosa es demostra en el fet que cada segon, en diferents racons del planeta, 15 persones estiguin llegint ¡Hola! o Hello! En castellà, anglès, rus, àrab, francès o, fins i tot, tailandès.

La revista va ser fundada a Barcelona i ha anat creixent fins a convertir-se en una marca global i de confiança al capdavant de la qual hi ha la tercera generació de la família fundadora. Les capçaleres ¡Hola! i Hello! són líders en audiència i difusió, que han permès el llançament de 31 edicions a tot el món en nou idiomes, edicions que es venen a més de 120 països. Amb una audiència global que supera els 25 milions de lectors setmanals. El grup també té vuit pàgines web a internet, a més del canal de televisió ¡Hola! TV, que es pot veure en 14 milions de cases als Estats Units i Amèrica Llatina.

La revista continua apostant pels reportatge­s d’interès humà, pels d’actualitat, per les primícies, tant fotogràfiq­ues com de declaracio­ns, així com la possibilit­at d’entrar i conèixer les mansions i les festes més exclusives. Amb la unió de les dues publicacio­ns, líders en el seu sector d’informació, els lec- tors de La Vanguardia podran accedir també a aquest món de glamur i descobrir per què hi ha milions de lectors a tot el món que només llegeixen la revista ¡Hola! i no en necessiten cap més per estar al dia del que cal conèixer.

A partir de dissabte vinent, 4 de març, a tota la bategant actualitat informativ­a que ofereix diàriament La Vanguardia als seus lectors s’hi afegeixen els continguts de la revista ¡Hola! per tan sols 2,50 euros totes dues publicacio­ns. Aquesta promoció només és vàlida a Catalunya.

El diari i la revista es podran adquirir junts després de l’èxit de l’experiènci­a de l’any passat

 ??  ?? Al capdavant. Dos líders junts: La Vanguardia i ¡Hola!, una revista que té 31 edicions a tot el món
Al capdavant. Dos líders junts: La Vanguardia i ¡Hola!, una revista que té 31 edicions a tot el món

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain