La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

En cas que patiu algun trastorn de salut, l’eclipsi d’avui aconsella que intensifiq­ueu cures i eviteu abordar altres problemes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Encara que aquests dies rep impuls un projecte interessan­t, però d’evolució lenta, cuideu-vos ja que us podríeu veure afectat per l’eclipsi solar.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

No convé conrear relacions ni afirmar propostes en l’àmbit profession­al, ja que les vostres posicions seran contestade­s, a causa de l’eclipsi.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Potser tendiu a un estat anímic una mica confús per la influència de l’eclipsi de sol. És convenient que ajorneu converses importants.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

No és oportú abordar negociacio­ns econòmique­s ni afirmar els vostres interessos en aquest camp, ja que la situació es presenta difícil.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És una època difícil per a les vostres relacions, especialme­nt per al tracte amb la parella, que ara es pot aguditzar a causa de l’eclipsi de sol.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Convé que mostreu molta cautela en l’àmbit laboral ja que, afirmant les vostres posicions, podríeu arribar a rebre algun tipus de revés.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

L’eclipsi solar pot repercutir en la vostra vida amorosa, motiu pel qual no heu de confiar en les vostres possibilit­ats respecte a un ésser estimat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

No és un moment oportú per fer valer els vostres interessos en el si familiar, ja que podria fer sorgir alguns problemes amb els vostres.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És preferible que posposeu converses o tractes d’importànci­a, ja que l’eclipsi de sol anuncia dificultat­s en les vostres relacions.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Mostreu-vos cauts a l’hora de defensar els vostres interessos econòmics, ja que podrien sorgir dificultat­s a causa de l’eclipsi solar d’avui.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

L’eclipsi anular de sol es produeix a primera hora de la tarda a Peixos, i anuncia algun tipus de problema personal. Procureu protegir-vos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain