La Vanguardia (Català)

La cara B de la història

Anècdotes i curiositat­s històrique­s seran l’eix d’un nou programa del canal #0 que conduirà Joaquín Reyes

- FRANCESC PUIG Barcelona

A més dels grans esdevenime­nts, la història també es nodreix d’infinitat d’anècdotes i curiositat­s, generalmen­t menys conegudes. Cero en historia, el nou programa humorístic de canal #0, oferirà a partir de dimecres vinent, dia 1, a les 22 hores una mirada fresca, sorprenent i divertida dels moments que van canviar el curs de la història, destacant especialme­nt aquelles anècdotes més difícils de creure però totalment certes, així com invents, objectes i personatge­s mítics. Joaquín Reyes exercirà de mestre de cerimònies, mentre que Silvia Abril, Raúl Cimas, Sara Escudero i J.J. Vaquero seran els col·laboradors habituals.

Cada lliurament d’aquesta producció de Movistar+ en col·laboració amb Dlo Produccion­es tindrà un jutge diferent, que impartirà justícia amb els criteris que consideri oportuns. Entre els jutges ja estan confirmats Javier Cansado, Elvira Lindo, Santi Millán i Juanma López Iturriaga. El plató s’ha construït al parador de Sigüenza, a Guadalajar­a, una joia medieval del patrimoni històric espanyol.

Amparo Castellano, productora executiva de Cero en historia i directora de Dlo Entretenim­iento, apunta que “el programa mostra la cara B de la història. Tot el que es veu al programa és veritat; no hi ha guió”. El nou espai es juga en cinc rondes de proves, al final de les quals el jutge decidirà el guanyador. El fotomatón especularà sobre la història que s’amaga darrere una fotografia, Veraz o falaz plantejarà quin de dos relats inversembl­ants va passar realment, Continuará desafiarà a imaginar el desenllaç d’una història plantejada darrere un vídeo protagonit­zat per gent de la talla d’Al Capone, Trampantoj­o mierder proposarà d’endevinar els “cossos estranys” introduïts en un quadre històric i a Cachivache­s imposibles es donaran a conèixer els objectes més bojos que algú va inventar al seu dia.

 ?? ENRIQUE CIDONCHA / MOVISTAR ?? J.J. Vaquero, Silvia Abril, Joaquín Reyes , Sara Escudero i Raúl Cimas
ENRIQUE CIDONCHA / MOVISTAR J.J. Vaquero, Silvia Abril, Joaquín Reyes , Sara Escudero i Raúl Cimas

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain