La Vanguardia (Català)

Mercado i Iborra revolucion­en el Sevilla, que es col·loca colíder

- Redacció

La deriva del partit obliga a recórrer al tòpic. Al Villamarín hi va haver una meitat per a cada equip. El que passa és que el Sevilla va esprémer més bé la seva part, que va ser la segona. Encara que sigui per unes hores, ara és colíder. El Madrid tanca la jornada.

Jorge Sampaoli va ser un savi. Va manipular bé els mecanismes del seu Sevilla. Va tocar les tecles correctes en la mitja part. El Sevilla d’Iborra i Ben Yedder, els refrescos de la segona part, va ser diametralm­ent oposat al del primer període.

Abans del descans, tot ho havia fet malament el Sevilla, incloenthi la barrera que va facilitar el gol del Betis. Es van obrir Nzonzi i Vázquez, i el xut de Durmisi va sorprendre el porter Rico, que es va trobar venut.

El tècnic del Sevilla va saber reestructu­rar la seva plantilla, molt dispersa en el primer temps

Corria el minut 37, i el Sevilla no s’espavilava. A aquestes altures, el Betis havia disparat a porta en vuit ocasions. El Sevilla, res.

Es jugava un partit a dues velocitats, per a desesperac­ió de Sampaoli. A peu dret a la banda del Villamarín, el tècnic assistia a l’eclipsi del seu equip. Se’n va anar al descans fet una fúria. Ho va canviar tot en un quart d’hora.

Va retirar Vázquez i Sarabia i va incorporar Iborra i Ben Yedder. Va encertar de ple. Especialme­nt, en el cas d’Iborra. Migcampist­a gegantí, d’1,90 m, la seva contribuci­ó va estabilitz­ar el Sevilla i va resultar providenci­al en els dos gols del seu equip, de factura semblant. Sengles faltes que va llançar Nasri, pilotes aèries que van aprofitar els gegants del Sevilla, i rematades decisives. En el primer cas va marcar Mercado (57). En el segon, Iborra (77).

“En el primer temps no érem nosaltres”, va dir Iborra, quan li van preguntar a peu de camp. Fa onze anys que el Betis no guanya a casa el Sevilla.

 ?? JULIO MUÑOZ / EFE ?? Espectacul­ar rematada de cap d’Iborra davant del bètic Mandi
JULIO MUÑOZ / EFE Espectacul­ar rematada de cap d’Iborra davant del bètic Mandi

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain