La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Les circumstàn­cies aconsellen desplegar el vostre esperit emprenedor per obrir nous camins en la vostra economia. Tindreu suport.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Mart a Taure, favorable amb Neptú, aconsella que prengueu decisions per a un canvi personal, ja que se us ofereixen perspectiv­es interessan­ts.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Situació propícia perquè afronteu dificultat­s recents, ja que podreu encaminar-les cap a una direcció encertada. Disposeu de bons recursos.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

És el moment de traçar-vos una estratègia a llarg termini per obrir horitzons a les vostres aspiracion­s. Convé posar en marxa nous projectes.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Una iniciativa començada no fa gaire a l’àmbit profession­al es veu impulsada gràcies a una inversió d’importànci­a però complicada.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Potser travesseu per una etapa complicada en la relació matrimonia­l. Però la parella pot prendre ara decisions molt encertades.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Una operació econòmica, posada en marxa recentment, ara es veu encoratjad­a malgrat la difícil conjuntura laboral. Doneu-hi empenta.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

En cas de tensions amb la parella o amb un col·laborador, el suport i consell d’un ésser estimat ajuda a trobar mitjans per suavitzar-les.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Facilitats per impulsar i encaminar cap a una direcció positiva una operació laboral. Probableme­nt tindreu suport d’importànci­a.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Si voleu prendre una iniciativa amorosa, és el moment. També ho és per prendre decisions en benefici dels fills o d’un ésser estimat.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Conjuntura propicia per a reparacion­s a l’habitatge, ja que tindreu recursos econòmics. També ho és per a decisions en benefici de la família.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La vostra lucidesa us permet obrirvos perspectiv­es i prendre determinac­ions encertades. Un viatge afavorirà la necessitat de nous horitzons.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain