La Vanguardia (Català)

Garner i Affleck confirmen el divorci

Els actors presenten la sol·licitud dos anys després d’anunciar-la

-

Trista notícia per als fans de la parella formada pels actors Ben Affleck i Jennifer Garner que encara confiaven que el seu amor s’hagués revifat. Gairebé dos anys després que el matrimoni anunciés el seu divorci, tots dos van presentar aquest dijous, alhora, la pertinent sol·licitud legal en el tribunal superior de Los Angeles.

Eren molts els que es pensaven que els dos actors s’havien reconcilia­t, ja que des de poc després d’anunciar la seva ruptura s’han deixat veure repetidame­nt en públic amb els seus fills, mantenint la tranquil·litat familiar, i segons sembla Affleck no ha deixat mai la llar conjugal més enllà dels seus llargs períodes de rodatges fora de Los Angeles.

En els mesos passats, tots dos han fet declaracio­ns públiques en què s’elogiaven mútuament, sobretot en els seus respectius papers com a pares, i un altre detall recent va fer pensar que la reconcilia­ció era més que possible: el mes passat Affleck va anunciar en un comunicat que s’havia sotmès a un procés de rehabilita­ció per superar la seva addicció a l’alcohol i just un dia després d’aquesta revelació ell i Garner van tornar a ser vistos portant junts els seus tres fills a l’escola.

Tant Affleck com Garner, tots dos de 44 anys, han sol·licitat la custòdia compartida dels tres fills que tenen en comú (Violet Anne, d’11 anys, Seraphina Rose Elisabeth, de 8, i Samuel, de 5), segons TMZ, i una persona propera a la parella va afirmar a People que el procés de divorci serà “superamiga­ble”. La divisió dels seus béns, així com també si algun dels dos ha de rebre una pensió mensual, encara s’ha de decidir.

Fins al moment en què van anunciar la seva ruptura, la parella formada per Garner i Affleck era considerad­a una de les més ben avingudes i estables de Hollywood. Es van conèixer en el rodatge de la pel·lícula Pearl Harbor i van iniciar la seva amistat en el de Daredevil, el 2003. Cap a mitjan 2004 van començar a sortir i el 29 de juny del 2005 es van casar en una cerimònia privada. El detonant de l’anunci de divorci el 2015 va ser, pel que sembla, una presumpta infidelita­t d’ell amb la jove mainadera dels seus fills.

Es creia que es podrien haver reconcilia­t perquè es deixaven veure amb els fills i ell continuava a casa

 ?? TRF/ MEGA / GTRES ?? La parella s’ha deixat veure amb els fills moltes vegades des que en van anunciar la ruptura
TRF/ MEGA / GTRES La parella s’ha deixat veure amb els fills moltes vegades des que en van anunciar la ruptura

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain