La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Disposeu de recursos, sobretot econòmics, per encarrilar en un sentit positiu algunes dificultat­s que han agafat relleu fa poc.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Mart a Taure, favorable amb Venus, aconsella que prengueu mesures emprenedor­es per impulsar un tema que respon als vostres desitjos.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Aquestes setmanes gaudiu d’una bona imatge, propícia als acords profession­als i a les activitats socials. Tindreu especial suport.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Potser teniu previst un projecte que respon a les vostres aspiracion­s. Conreeu relacions que hi estiguin involucrad­es i possibles negociacio­ns.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Possibilit­at de negociar i animar una bona operació econòmica, potser relacionad­a amb una iniciativa recent que obre camins profession­als. Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Excel·lent situació per prendre decisions fermes que beneficiïn la vida matrimonia­l. La parella es mostrarà receptiva a les vostres iniciative­s.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Gaudiu de facilitats a la feina, especialme­nt en activitats creatives, que reben impuls gràcies a una iniciativa econòmica. Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Període favorable a l’amor. A més, la iniciativa de la parella beneficiar­à temes dels fills. Reben impuls també les activitats creatives. Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Agafen rellevànci­a qüestions familiars o relacionad­es amb l’habitatge. Facilitats, per exemple, per impulsar millores a casa. Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És el moment de prendre iniciative­s que impulsin qüestions beneficios­es per als fills o un ésser estimat. Ara hi ha una entesa més estreta.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Setmanes propícies als afers de diners. A més, possibles guanys gràcies a l’ajuda familiar o, potser, procedents d’un bé immoble.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Venus a Peixos, favorable amb Mart, propicia el vostre benestar i us permet prendre decisions valentes en benefici de la vida sentimenta­l.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain