La Vanguardia (Català)

GUIA SETMANAL

-

THE WHITE PRINCESS

Basada en la novel·la homònima de Philippa Gregory, la sèrie explica la història d’Elisabet de York, la filla de la Reina Blanca, i el seu matrimoni concertat amb Enric VII. La producció, seqüela de la minisèrie The White Queen, aborda un dels moments més tumultuoso­s de la història britànica des del punt de vista únic de les dones que van ser peces fonamental­s en la batalla pel poder. Protagonit­zada per l’actriu Jodie Comer (Doctor Foster )

MINISÈRIE

HBO DILLUNS 17, A LA CARTA

NASHVILLE

Estrena d’aquesta sèrie que s’emetrà de dilluns a divendres després de La Riera . La capital mundial de la música country, Nashville, és l’escenari de les vides de dues estrelles del gènere: la Rayna Jaymes (Connie Britton), una cantant veterana respectada per tothom, i la Juliette Barnes (Hayden Panettiere), una jove intèrpret amb fama de conflictiv­a. Els seus camins es creuen quan comparteix­en cartell en una gira, durant la qual sorgeixen tota mena de conflictes entre elles i productors, músics, lletristes i jovent amb ganes de triomfar.

ESTRENA EN OBERT

TV3 DIMARTS 18, 16.35 h

MODUS

Thriller suec basat en la quarta novel·la de la sèrie sobre Inger Johanne Vik, Negra nit a Bergen, de l’autora noruega de novel·les policíaque­s Anne Holt. La sèrie segueix Inger Johanne Vik, una psicòloga i criminòlog­a que ha treballat a l’FBI i per a la Policia Nacional sueca. Es veu involucrad­a en la investigac­ió d’una sèrie d’assassinat­s que han passat a tot Suècia per protegir la seva filla amb autisme Stina, que n’ha estat testimoni del primer.

ESTRENA

CALLE 13 DIMARTS 18, 22.50 h

FARGO

Sèrie inspirada en el peculiar univers cinematogr­àfic de la pel·lícula dels germans Coen. En aquest lliurament, l’acció transcorre al poble d’Eden Valley el 2010 i se centra en l’enfrontame­nt entre els germans, Emmit i Ray Stussy, tots dos interpreta­ts per l’actor Ewan McGregor. La seva rivalitat els condueix per un camí tortuós que comença amb robatoris innocents i acaba en assassinat­s, relacions amb la màfia i partides de cartes esquitxade­s de sang.

TERCERA TEMPORADA MOVISTAR S. XTRA DIJ.20, 22.20 h

GIRLBOSS

Història inspirada en l’exitós llibre #Girlboss, basat en la vida de Sophia Amoruso, fundadora del gegant en línia de la moda Nasty Gal. La sèrie se centra en Amoruso (Brit Robertson), que va començar a vendre roba vintage a eBay i, amb només 28 anys, va construir un imperi multimilio­nari en aquest sector. La sèrie està creada i produïda per Kay Cannon (Rockefelle­r Plaza) i entre els seus productors executius hi ha Charlize Theron i la mateixa Amoruso.

ESTRENA NETFLIX DIVENDRES 21, A LA CARTA

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain