La Vanguardia (Català)

Dybala, dubte a la tornada per un cop al turmell

- C. RUIPÉREZ

Tot anava segons el pla previst per Massimilia­no Allegri a l’estadi Adriatico de Pescara. El Juventus, amb sis canvis respecte a l’equip que va golejar el Barça, guanyava 0-2 el cuer amb un altre doblet d’Higuaín i ampliava el seu avantatge al lideratge a 8 punts sobre el Roma quan, al minut 52, Paulo Dybala va intentar fer una jugada, es va aturar de sobte i va demanar el canvi. L’argentí, autor de les dues primeres dianes dimarts a la Champions, es va asseure per tocar-se el turmell dret i va dir que no amb el cap amb cara de preocupaci­ó.

El davanter es queixava d’una puntada de peu anterior del veterà Sulley Muntari. Aquest cop té amb l’ai al cor el Juventus per si la Joya no pot ser al Camp Nou. “Té una distorsió al turmell però falten quatre dies (per a la tornada) i cal ser optimistes”, va revelar Allegri, que espera recuperar a temps la seva estrella. El concurs de Dybala pot ser important a l’Estadi. “La primera mitja hora serà clau. No podem anar a jugar al 0-0. L’objectiu ha de ser marcar almenys dos gols”, va dir el tècnic bianconero, que va reservar tota la defensa (Alves, Bonucci, Chiellini i Alex Sandro), a més de Khedira. Pjanic només va ser 45 minuts a la gespa.

A la mateixa hora que començava el partit del Juventus, un jugador entrava en un dels menjadors de la ciutat esportiva de Vinovo on dinaven els nois de 10 anys del planter. Era Buffon, que també va descansar. Sense el porter titular, el campió italià també va mantenir la porteria a zero.

 ?? ANDREAS SOLARO / AFP ?? Dybala va ser marcat amb duresa pel Pescara i va acabar lesionat
ANDREAS SOLARO / AFP Dybala va ser marcat amb duresa pel Pescara i va acabar lesionat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain