La Vanguardia (Català)

Coronado, fora de perill després de tenir un infart

-

Tot just tres mesos després que Antonio Banderas (56) tingués un infart a Londres, una altra de les cares masculines més populars del cinema espanyol, i de la seva mateixa generació, José Coronado (59), també ha tingut un atac de cor aquest cap de setmana.

L’actor madrileny ja estava ahir fora de perill a l’UCI de l’hospital de La Princesa de Madrid després de ser objecte d’una intervenci­ó de cor, una angioplàst­ia, per millorar la circulació en una artèria coronària obstruïda mitjançant la col·locació d’un stent, una molla que manté oberta l’artèria (en el cas de Banderas, li van col·locar tres stent). Coronado evoluciona­va positivame­nt i és probable que avui ja deixi l’UCI i que en pocs dies rebi l’alta hospitalàr­ia, a la qual hauran de seguir algunes setmanes de descans.

Al migdia d’ahir l’intèrpret publicava un missatge de tranquil·litat i feia gala del seu bon humor mitjançant un tuit: “No volia preocupar la meva mare però s’ha assabentat tot Espanya. Només ha estat un ensurt. ITV i a casa. Moltes gràcies pel vostre interès”. Per la seva part Antonio Banderas l’aconsellav­a i l’animava també via Twitter: “Ànims José. Comprendre-ho, fer l’indicat i començar a caminar un altre cop”.

Coronado va sentir un dolor al pit dissabte a la tarda mentre era al seu domicili madrileny, per la qual cosa va ser traslladat per una UVI mòbil del Summa a aquest centre mèdic, on va arribar acompanyat del seu fill gran, Nicolás, fruit de la seva relació amb Paola Dominguín.

L’actor havia de protagonit­zar aquest cap de setmana les dues últimes representa­cions al teatre Español de Madrid de l’obra Ushuaia, que es van suspendre. Des de fa anys, Coronado és un dels actors amb més presència assídua en la televisió i el cinema espanyols. El passat dia 5 va presentar una nova sèrie, Vivir sin permiso, en què interpreta­rà un narcotrafi­cant gallec.

“Només ha estat un ensurt, la ITV i cap a casa”, va tuitejar l’actor des de l’hospital, on li van col·locar un ‘stent’

 ?? GTRES / ARXIU ?? L’actor el dia 5 d’abril en la presentaci­ó d’una sèrie a Madrid
GTRES / ARXIU L’actor el dia 5 d’abril en la presentaci­ó d’una sèrie a Madrid

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain