La Vanguardia (Català)

Guiomar Eguillor

-

Àries 20 de març al 19 d’abril

Atenció en l’esfera profession­al, perquè les vostres actituds no seran ben rebudes ni es valoraran les bones possibilit­ats d’una col·laboració.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Tendència a un estat anímic inestable, segurament per problemes importants. Però podreu activar relacions a propòsit d’un projecte.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Prudència amb les despeses tant per un projecte important com en benefici dels fills. Però podreu tractar un afer de diners profession­al.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Les dificultat­s profession­als podrien repercutir en la vida matrimonia­l. La parella potser no es mostrarà gaire receptiva a un afer familiar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

No és moment de fer valer les vostres propostes a la feina, per més interessan­ts que siguin. Encara així, podreu abordar certs temes de diners.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

No compteu amb certs recursos econòmics en benefici dels fills. Per sort , el criteri i l’actitud d’obertura de la parella seran beneficios­os.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Les dificultat­s per poder aprofitar una bona oportunita­t personal potser us impediran de dedicar-vos plenament a la família.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Possibles dificultat­s per comunicarv­os, potser per problemes laborals. En canvi, hi haurà una estreta entesa amb un ésser estimat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Tot i que és beneficiós, un projecte o activitat creativa o important per als fills tendeix a desequilib­rar el pressupost. Però tindreu suport familiar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La Lluna a Capricorn us farà notar més les situacions difícils familiars o de l’habitatge. Procureu aprofitar millor un bon afer profession­al.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Tot i que tindreu recursos econòmics, val més no abordar certes dificultat­s, perquè podrien sorgir friccions i impedir una bona negociació.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Neptú a Peixos, favorable amb la Lluna, propicia i anima un tema que us interessa. Però podrien fallar alguns recursos econòmics.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain