La Vanguardia (Català)

Zidane enyora Bale i no elogia Isco

El Madrid no es fia del Bayern malgrat l’1-2 i reforçarà d’entrada el centre del camp

- CARLOS NOVO Madrid

El Madrid busca al Bernabeu la setena semifinal consecutiv­a de la Lliga de Campions sense tenirles totes malgrat la seva victòria (1-2) de fa una setmana a l’Allianz de Munic. La lesió de Bale li ha tret un problema de sobre a Zinédine Zidane. Tot apunta que aquesta nit el francès deixarà de banda el controvert­it 4-3-3 per reforçar el centre del camp amb Isco, el jugador més en forma dels blancs i l’heroi de l’últim partit de dissabte a El Molinón.

Bale no s’ha recuperat de l’edema, no jugarà contra el Bayern i és molt dubtós per al clàssic

EL LESIONAT

Amb tot, en el madridisme no s’entén que Zidane, que amb prou feines ha fet jugar el malagueny en aquesta Champions, li escatimi tant els elogis.

Isco acumula 77 minuts a la competició, només n’ha jugat més que Rubén Yáñez, el tercer porter, i Mariano, però menys que Coentrão, ahir fora de la llista després de l’horrible partit que va fer a Gijón.

Zidane ahir va treure la dada a la roda de premsa i es va reservar tot l’afecte per lamentar l’absència de Bale: “Espero que la lesió no sigui res i d’aquí pocs dies estigui amb nosaltres. No hi serà perquè no volem arriscar. Ell vol tornar i es mereix estar amb els altres en aquest final de temporada”. A propòsit de si Isco s’havia guanyat jugar amb l’actuació que va fer a Gijón, Zidane no va voler significar especialme­nt el malagueny: “Isco s’ho ha guanyat, però com tots els altres. Està preparat, i això és el més important per mi. Sé com i amb qui jugarem, però no ho diré”.

El problema per al Madrid és que la falta d’empatia de Zidane amb Isco està enterbolin­t la fase decisiva de la temporada. Isco no veu clar el seu futur en el club perquè no se sent important i es nega a renovar. Li queda un any de contracte, ha rebut una oferta del Barcelona i prefereix esperar que passi alguna cosa. Té la paella pel mànec.

El Madrid té bons arguments per desconfiar del Bayern. L’última vegada que l’equip bavarès va jugar al Bernabeu va ser en semifinals del 2012 i els va barrar el pas a la final. Un dels protagonis­tes d’aquella nit va ser Sergio Ramos per un error en la tanda de penals. Ara és el capità i ahir va fer una crida als seguidors demanant que rebin l’autobús de l’equip madridista vora el Bernabeu.

Isco és el tercer jugador menys utilitzat en aquesta Champions, només superat per Yáñez i Mariano

SENSE PRESÈNCIA A EUROPA

 ?? EMILIO NARANJO / EFE ?? Zinédine Zidane en la seva compareixe­nça d’ahir davant la premsa
EMILIO NARANJO / EFE Zinédine Zidane en la seva compareixe­nça d’ahir davant la premsa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain