La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Teniu possibilit­ats per obrir bones perspectiv­es en l’economia domèstica. De fet, agafareu posicions molt positives sobre això.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És el moment de defensar les vostres posicions tant en relació amb la parella, que es mostrarà receptiva, com en un projecte molt difícil.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Us trobeu en una posició propícia per defensar els vostres interessos econòmics a la feina. Gaudireu de facilitats per fer la vostra tasca.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

El Sol a Cranc, favorable amb la Lluna, aconsella que afirmeu les vostres posicions sobre un tema dels fills, perquè seran compreses i acceptades.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Jornada de facilitats en benefici de la família i de la casa. De fet, disposareu de recursos econòmics i gaudireu de cert suport.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Convé que conreeu relacions involucrad­es en un projecte recent que respon als vostres interessos. Tindreu el suport d’una col·laboració.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Convé defensar els vostres interessos econòmics a la feina, perquè us trobeu en posició favorable i a més la situació és propícia.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La Lluna a Escorpió, favorable amb el Sol i Neptú, impulsa el vostre benestar i, especialme­nt, us permet mostrar la vostra gran creativita­t actual.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Bon dia per abordar certs problemes, perquè disposareu de recursos econòmics i, sobretot, de suport familiar, malgrat les dificultat­s.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Convé que apliqueu les vostres idees creatives a un tema que us interessa perquè seran molt favorables. A més, tindreu el suport de la parella.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

A mitja tarda us trobareu en situació favorable per conrear relacions profession­als sobre una operació econòmica molt complicada.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Neptú a Peixos, favorable amb la Lluna, us incentiva la inspiració. És una jornada propícia per expressar-se mitjançant alguna activitat creativa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain