La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Si voleu posar-vos en contacte amb un ésser estimat o abordar algun tema important, no ho ajorneu perquè molt aviat no tindreu tantes facilitats.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Encara teniu possibilit­at d’impulsar un tema familiar agilitat les darreres setmanes. Procureu aprofitar-ho ara que teniu bones possibilit­ats.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Durant aquesta jornada rep impuls la vostra innata capacitat per moure-us i desplegar els dots per a la comunicaci­ó. Aprofiteu-ho.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Procureu impulsar una operació econòmica activada les últimes setmanes, sobretot si està relacionad­a amb una oportunita­t profession­al.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La conjunció de la Lluna amb Mercuri a Lleó, favorable amb Urà, aconsella que activeu un afer personal que us obre horitzons.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És possible que encara durant aquesta jornada el vostre signe tingui un to anímic una mica baix. Molt aviat començareu a recuperar-vos.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Aboqueu-vos a arrodonir una activitat del vostre interès que s’ha estat agilitant les darreres setmanes, perquè aviat no us serà tan fàcil. Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Si teniu en marxa negociacio­ns importants en l’àmbit profession­al, és moment de tancar acords. Ultimeu contactes i converses.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Excel·lent jornada per emprendre un viatge, atès que la sortida augura experiènci­es molt interessan­ts, potser una trobada sentimenta­l feliç.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Necessitat de tancar qualsevol tracte econòmic de les últimes setmanes, perquè serà favorable. Bon dia per a qüestions de diners familiars.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu avui per compartir amb la parella o col·laboradors una activitat que us obre horitzons interessan­ts. No ho deixeu per demà.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Convé que aprofiteu durant aquesta jornada l’impuls que ofereix una gran oportunita­t econòmica a la vostra feina habitual. No ho ajorneu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain