La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Fins a l’octubre, facilitats per impulsar contactes i tractes laborals i per iniciar operacions. Mostreuvos receptius a les negociacio­ns.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Setmanes de comunicaci­ó més viva amb la gent estimada, especialme­nt amb fills adolescent­s. Si espereu notícies de l’ésser estimat, arribaran.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Els afers familiars o de béns immobles agafaran relleu fins al mes d’octubre. Hi haurà més comunicaci­ó amb la vostra gent.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Comencen uns mesos de facilitats per expressar les vostres idees i per comunicar-vos. És moment d’activar contactes i de viatjar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Comença un període propici a la vostra economia. Això aconsella que activeu converses i operacions que puguin ser beneficios­es. No ho ajorneu.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Mercuri a Verge fins a l’octubre impulsa la renovació psíquica. Això propicia el rendiment en la vostra activitat i capacitat de comunicaci­ó.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Durant un parell de mesos el vostre signe tendirà a un to psíquic una mica baix. Eviteu situacions d’estrès i busqueu estones de distracció i descans.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És el moment d’abocar-vos a impulsar temes que responguin a les vostres aspiracion­s, perquè es veuran animats les properes setmanes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Comença un període propens a l’activació d’operacions profession­als. És moment d’iniciar contactes i conrear tractes en aquest camp.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Durant un parell de mesos gaudireu de més facilitats per expressar les vostres idees i per comunicarv­os. Període propens als viatges.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Fins al mes d’octubre tendiran a agilitar-se operacions i tractes econòmics, sobretot si són fruit del matrimoni o d’alguna associació.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Les pròximes setmanes impulsen la comunicaci­ó en les vostres relacions, amb la parella i amb col·laboradors, perquè es mostraran més receptius.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain