La Vanguardia (Català)

Piensos Costa millora l’oferta per Casademont i es perfila com l’adjudicatà­ria

- LALO AGUSTINA Barcelona

Piensos Costa es perfila com l’empresa adjudicatà­ria de la unitat productiva de la càrnia Casademont, en concurs de creditors des de principis de mes i ja en fase de liquidació. En un procés exprés coordinat per Jordi Bellvehí, l’administra­dor concursal nomenat pel jutge mercantil de Girona, Piensos Costa s’ha imposat al Grup Jorge, l’altra empresa que havia mostrat un interès ferm per la companyia.

Fa uns dies, Bellvehí va donar per conclosa la subhasta i va lliurar el pertinent informe a Hugo Novales, el jutge que tramita el concurs, amb la recomanaci­ó que adjudiqui la unitat productiva a Piensos Costa, que ha millorat la seva oferta inicial.

Fonts del sector asseguren que el seu oferiment final supera els 5 milions d’euros per als creditors. La plantilla també aposta per aquesta oferta, que –igual com la de Grup Jorge– es compromet a la continuïta­t dels gairebé 200 treballado­rs de Casademont i inclou quedar-se la fàbrica de Bonmatí (Girona). Ara, el jutge resoldrà en els propers dies.

L’adjudicaci­ó es produirà, previsible­ment, entre finals d’aquesta setmana i principis de la següent. L’empresa Casademont desapareix­erà per sempre, però Piensos Costa, que ja va facilitar a primers de juliol una línia de liquiditat a la càrnia, donarà continuïta­t al negoci.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain